2777
2789
بچه ها استفاده ازش سخت نيست من چرا نميتونم بپذيرمش    

آخه چرا سخت باشه؟ چرا اینقد با بدن خودمون راحت نیستیم؟ خوب راحت میره تو بدن قرار میگیره چیز غیرقابل پذیرشی نیس اصلا اینقد راحته ک حد ندارخ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی بدم میاد حتی از تصورش چجوری آخه میشه یه چیزی رو وارد بدن کرد    

خیلی عذر میخوام خیلی ببخشید ولی مگه اصلا چیزی وارد بدن ی خانوم نمیشه ک وارد شدن این عجیب باشه؟ باید با بدن خودمون راحت باشیم این اصلا داخل بدن ک قرار میگیره حس نمیشه

خیلی عذر میخوام خیلی ببخشید ولی مگه اصلا چیزی وارد بدن ی خانوم نمیشه ک وارد شدن این عجیب باشه؟ باید ...

نمیدونم تا حالا استفاده نکردم خودم هم مجردم خیلی برام ترسناکه این کاپ

حالا گرونم هس اونو بعد در اوردن میشورن من چندشم میشه

هیچ چیزی چندش تر از نوار بهداشتی نیس من شوهرم ب زور برام کاپ خرید خیلی چندشم میشد ولی ی بار ک استفاده کردم گفتم وای خدا نوار بهداشتی عجب چیز آشغالیه اصن میبینم‌‌ش دیگه تهوع میگیرم با کاپ اصن دست إدمم آلوده نمیشه چ برسه ب بدن

هیچ چیزی چندش تر از نوار بهداشتی نیس من شوهرم ب زور برام کاپ خرید خیلی چندشم میشد ولی ی بار ک استفاد ...

البته من مجردم الان کاپ و تامپون به کارم نمیاد موقع دراوردن چیکار میکنین دستتون کثیف نشه؟

البته من مجردم الان کاپ و تامپون به کارم نمیاد موقع دراوردن چیکار میکنین دستتون کثیف نشه؟

تامپون هم خیلی چندشه

اصن کثیف نمیشه حالتش یه جوریه ک پایینش رو میگیری و خارجش میکنی پایینش هم ک خونی نیس وقتی هم خارج میشه خون ازش خارج نمیشه تا کجش نکنی