2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شربت میخورم اشتهامو زیاد کرده من ۵۵ کیلو بودم چندروز پیش خودمو کشیدم ۶۱ بودم،همه بهم میگن چاق شدی و اینا،عوارض اینا نداره شربت بچهاس بزرگاهم میتونن استفاده کنن

میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏

قرص هم باید اصلشو گیر بیاری الان ک قرصای تقلبی زیادشده،من یکی دوسال پیش قرص فت فست میخوردم بادکرده بودم چاق نشدم قرصو ک ول کردم برگشتم ب حالت قبل

میشه با دلای پاکتون واسه رسیدن به آرزوم ک رسیدن به عشقمه یه صلوات مهمونم کنین؟❤اجرتون باخدا🙏
قرص هم باید اصلشو گیر بیاری الان ک قرصای تقلبی زیادشده،من یکی دوسال پیش قرص فت فست میخوردم بادکرده ب ...

چه بد 

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

من شربت میخورم اشتهامو زیاد کرده من ۵۵ کیلو بودم چندروز پیش خودمو کشیدم ۶۱ بودم،همه بهم میگن چاق شدی ...

اسمش چیه 

من شروع کردم سرلاک بچه  میخورم🤦‍♀️فعلا نمیدونم نتیجه داده یان ترازو ندارم خودمو وزن کنم بیرون ...

بنظرت قرص فایده کرده 

یا نه 

بنظرت قرص فایده کرده  یا نه

اره

قرصش خیلی خواب اوره یعنی از ۲۴ ساعت ۲۳ ساعتشو میخابی

اون یساعتم از گشنگی از خواب بیدار میشی فقط میخوری

یه هفته اولش اینجوره یه هفته بخور و بخواب قطعا تاثیر میزارع

بعد ی هفته بدنت عادت میکنه دیگه زیاد نمیخوابی😁