2777
2789
عنوان

وزن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 41 پست
همینجوری پیش بره بچت خوب رشدمیکنه لیدی میل ازکجا گیراوردی؟ساکن کجایی

من تهران خود لیدی میل رو نداشت مشابه اون رو داد گفت فرقی نداره لیدی نیل کمیاب شده؟؟

❤️❤️❤️❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پسر من هفته ۳۲ ک رفتم ۲کیلو ۲۰۰ گرم بود ۳۸هفته بدنیا اومد۳۳۰۰

چه خوب ،من موندم چکار کنم بخدا 

بدتر خودم دارم چاق میشم ۲۰۰گرم رو بچه اومده من خودم ۲کیلو اومده روم☹️☹️☹️☹️

❤️❤️❤️❤️

من الان باردارم دکتر گفته چون خون سخت به جنین میرسه احتمالا با وزن پایین به دنیا اومد خیلی نگرانم میخوام دو ماه آخر لیدی میل و شیرموز و مغزیجات و بستنی بخورم ک وزنش نرمال شه دیگه اگه اونموقع بتونم بخورم 

من الان باردارم دکتر گفته چون خون سخت به جنین میرسه احتمالا با وزن پایین به دنیا اومد خیلی نگرانم می ...

منم الان همینجوورم همینارو هر روز میخورم دلستر کلاسیکم بچه ها میگن خوبه اونم روزی ی لیوان میخورم

❤️❤️❤️❤️
بچه من ۱۷ هفته ۱۷۳ گرم بود دکتر گفت خیلی کمه  😔😔😔

از الان خیلی زوده واسه وزن ناراحت باشی

دو ماه اخر مخصوصا ماه اخر بچه وزن میگیره فعلا ریلکس کن حالشو ببر

❤️❤️❤️❤️
اره ولی این یکی ضعیف میشه 😢خودمم برعکس هی داره وزن ام کم میشه

چند هفته ایی؟؟؟منم تو هفته سی یکم که همه وزن میگیرن دو کیلو کم کردم اما امروز رفتم جبران شده بود از بس خوردم

❤️❤️❤️❤️
چند هفته ایی؟؟؟منم تو هفته سی یکم که همه وزن میگیرن دو کیلو کم کردم اما امروز رفتم جبران شده بود از ...

الان هنوز هفته ام پایینه ۱۴ هفته ام اما خب خون رسانی به جنین به سختی انجام میشه وزن بچه پایین میشه زیاد به خوراک من ربطی نداره واسه همین نگرانم وگرنه اگه مشکلی نداشته باشه ماه آخر ک جنین خوب وزن میگیره