2777
2789
نه قبول ندارم بچه منم تو همین جامعه ای میخواد بزرگ شده که امثال تتلو شده الگوی بچه ها 

خب بچت بایداینقد عاقل باشه ک تتلو روش تاثییری نزاره..من فقط بهت هشدار دادم..چ ارزوی مرگ کنی چ نکنی اتفاقی برااون نمیفته..ولی انرژی منفی ک میفرستی برااون میاد سمت خودت

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟

[QUOTE=136667166]دقیقا     میگن فحش داده الان یه 

سکوت😂🎈

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا یه سوال پرسیدم.چه خبرتونه 🤔🤔

باتونیستم بااوناییم که میگن ارزوی مرگ نکنید براش😐😐🎈باتوموافقم

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
خب شما که بدتون میاد کاری نداشته باشین. بازم آقای امیر ۳ ۴ میلیون هوادار داره. توهین نکنین به ک ...

من ک توهین نکردم آرزوی مرگ هم نکردم..

اون سه چاهار ملیونو خوب اومدین انصافا تصور اینکه یکی ازونا دختر من باشه ک تو پانزده سالگی دلش بخواد تشریف ببره حرمسرای ایشون عذاب آوره...تیر هوسرانی بعضیا مستقیم تو قلب فرزندانمون میره

التماس-تفکر#  

خب بچت بایداینقد عاقل باشه ک تتلو روش تاثییری نزاره..من فقط بهت هشدار دادم..چ ارزوی مرگ کنی چ نکنی ا ...

ممنون از هشدارت بحث فایده نداره البته ارزش نداره موفق باشید 🌼

خودشناسی DNA plus
واقعا متوجه نشدی چقدر با روان و روحیه دخترا و پسرا چقدر بازی میکنه.دخترای ۱۵ ساله واقعا فکر میکنن در ...

چیزایی که یاد داده به ما...اعتماد بنفس،ورزش،گیاه‌خواری،اهمیت زنان

و خیلی چیزهای دیگه عزیزم بلاخره هرکی نظر خودشو داره

من ک توهین نکردم آرزوی مرگ هم نکردم.. اون سه چاهار ملیونو خوب اومدین انصافا تصور اینکه یکی ازونا دخ ...

افرین بیا ماچت کنم😚😉🖐🎈

با طرفداراش دهن به دهن نشو😒بیخیالشون

اونایی که تتلو بهشون مقاومت یا  داده 

بهتون ورود به حرمسراشو هم یاد داده؟😉😂🎈

چیزایی که یاد داده به ما...اعتماد بنفس،ورزش،گیاه‌خواری،اهمیت زنان و خیلی چیزهای دیگه عزیزم بلاخره ه ...

درکنارش چیزای دیگه ای هم بخوردتون داده دختر جان..

خبر ندارین..

هرچند بحث بی فایدس

من ک توهین نکردم آرزوی مرگ هم نکردم.. اون سه چاهار ملیونو خوب اومدین انصافا تصور اینکه یکی ازونا دخ ...

به فرض که اقای تتلو نباشه.

پورن هاب نیست؟

ساشا نیست؟

سرکوچه خودتون ادم بد نیست؟

معلم بد نداریم تو این کشور؟

و خیلی های دیگه.

هیچ وقت 

هیچ کس

هیج جا 

نتونسته دنیا رو فرش کنه.

کفش پاتون کنین.

التماس-تفکر#  

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             

از مرگ ی جوون نمیدونم چی نصیب شماها میشه که انقذر خوشحالی میکنید!؟

شماها که از تتل خوشتون نمیاد چرا پیگیر اهنگا و خبراشین خدایی؟!!

ماذا فاذا؟

نمیدونم کی مردم ایران یاد میگیرند به کسی توهین نکنن و با اینکارو شخصیت خودشونو زیرسوال نبرن!!

تتلو خیلی طرفدار داره چون صـــدا داره چیزی که یه خاننده حتما باید داشته باشه(ن مثله خانندهای الا ک صدا خروس میدن)طرفدار داره چــون حرفه ای

طرفدار داره چون حقیقت رو میگه

من طرفدار صدا و اهنگاشم

کازی به زندگی شخصیش ندارم زندگی خودشه بمن ربطی نداره..بدن خودشه میخاد تتو کنه بمن ربطی نداره..

تو لایو با کی خرف زد بمن ربط نداره!

من ب عنوان طرفدارش ازش صدای میخام متن خوب میخام موزیک خوب میخام که ارومم کنه 

همین

تتلو یه استعداده

کاربری هشتممه...هرجا تاپیک جنجالی دیدین تگم کنید.با تشکر    نی نی یار قلابی🤪