2777
2789
عنوان

گردنبد طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 45 پست
خیلی رفته بالا که شده ۶۹۰

تو ی پست دیدم شده بود ۶۸۷ اگر اشتباه نکنم یا ۶۷۸

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازدیروز دارم هی غصه میخورم میگم نکنه ضرر  کردم رفتم طلا گرفتم

یکی بهم گفت خیلی داغونی نه ؟....................................... گفتم از کجا فهمیدی گفت اخه خیلی قشنگ میخندی ...........................  خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است ................................
سینه ریز من طلا 460 بود خریدم نزدیک 5 شد

البته بستگی به طرح و ایناش هم داره من دسته دوم نبود و اینکه دلاری بود.زنجیرش هم زخیم نبود

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش
چرا شانس نداری چندسال دیگه از این کارت خشنودی

اخه میگم این همه پول دادم یه النگو کوچیک گرفتم   

یکی بهم گفت خیلی داغونی نه ؟....................................... گفتم از کجا فهمیدی گفت اخه خیلی قشنگ میخندی ...........................  خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است ................................
اخه میگم این همه پول دادم یه النگو کوچیک گرفتم    

خیلی گرونه همه چیز به خدا ادم دیونه میشه تو لین وضعیت

من هفته پیش یه پلاک خریدم ۸۰۰ حالا بازنجیر لابد حدود یک و خورده میشه

عکسشو میدی البته اگه میتونی😍۸۰۰یه گرم کمتره  فک کنم

توزندگی یه چیزایی روآسونمیشهفهمید،ولیسخت میشهفهموند....
عکسشو میدی البته اگه میتونی😍۸۰۰یه گرم کمتره  فک کنم

من طلای بدون اجرت میگیرم ی گرم و خورده هست

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
چجوری طلا ۱گرمی بدون اجرت پیدا میکنی کلک

تو طلافروشی هایی که میدونم دسته دوم دارن ...

عکسشو میدی البته اگه میتونی😍۸۰۰یه گرم کمتره  فک کنم