2777
2789
عنوان

شما پول جمع میکنین چی میخرین باهاش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 102 پست
تنها چیزی که فکر میکنم بهش لیزر هست که اونم به خاطر دردش پشیمون میشم اها طلا هم نیستم دوست ند ...

مهمان سر زوده بیاد ..یدفه جایی دعوت بشم مجبور ب کادو دادن باشم...بخام واسه کسی کادو بگیرم...

اینطوری خرجش میکنم..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کلا وقتی پس انداز میکنم هدف خرید چیزی روندارم یهو لازم میشه همیشه باید پول تو حسابم باشه

من حدودا یه مقدار تو یه حساب جدا نگه میدارم همیشه که رمز دوم هم نداره برای اینطور مواقع دوباره خرج کردم سر ماه تند اول اون حساب و پر میکنم بعد

ای عشق بلرزان تن دنیایی ما را/در عشق بپیچان دل سودایی مارا
۹ماهه تو کف دستبند زنجیری ام😑✋

منم تو کف دستبندم .  هیچی طلا ندارم برای استفاده معمولی . چقدرررر گرون شده .  سرویسم دستبند داره اما خب خیلی به نظرم ضایع هست بندازم 😂 یه چیز محکم و اسپرت میخام . ظریف آدم می‌ترسه گم کنه 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
تنها چیزی که فکر میکنم بهش لیزر هست که اونم به خاطر دردش پشیمون میشم اها طلا هم نیستم دوست ند ...

لیزر دردش اونقد نیستا اصلا 

دستگاه جدیدا کولینگ دارن. دردی ندارن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
عزیزم میشه کمکم کنی؟مثلا اگه یه ملیون سهام بخرم تا اخر پاییز،حدودا چقد میاد روش هیچی در مورد سهام و ...

با یه ملیون بهتره عرضه اولیه بخری فعلا 

که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
چند میشه منم برم تو نخش😅😅

۳ تومن، قرعه شرکت کردم بخرمش😐

زن_زندگی#  

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
چیشده😣

😢 امار داره میره بالا مینرسم😔 

ندونسته با ی ناقل هم در ارتباط بودیم

الان اون طرف +شده 

نمبدونم چی ب سر ما میاد 

تا دو هفته بگذره روانی میشم

مایی که هم تنفسی هم قلبی مشکل داریم

nil_کاربری دومم 😐

بچه ها خوراکی و لباس و اینا نه اینا که همه مون میخریم🙈

مثلا جمع میکنین یکهو باهاش چیکار میکنید؟اینو ایده بدید😍

ای عشق بلرزان تن دنیایی ما را/در عشق بپیچان دل سودایی مارا