2777
2789
عنوان

طلا گرون شد حالا کادو رو چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 42 پست

کسی میدونه طلا ارزون میشه یا نه؟

میشه طلای اب شده خرید؟

چقدر کمت  حسابمیشه ؟

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ميدوني اشتباه بعضي از ماها چيه؟؟؟ اينكه فكر ميكنيم جواب بدي رو بايد با خوبي بديم ، من معتقدم كسي كه ...

والارومون نشدمثل خودشون کادوروبدیم دستشون 😖خیلی بده 

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست
والارومون نشدمثل خودشون کادوروبدیم دستشون 😖خیلی بده 

اشتباهت همينه عزيزم، ١ جايي كه طرف شعور داره ادم گذشت ميكنه تا خجالت بكشه خودش ولي كسي كه شعورشو نداره  بايد روت بشه مثل خودش رفتار كني، من بودم مثل خودش كادو ميدادم

خدايا شكرت بابت هرچي كه دادي و آرامشي كه عطا كردي ، دوستت دارم♥️♥️
ميدوني اشتباه بعضي از ماها چيه؟؟؟ اينكه فكر ميكنيم جواب بدي رو بايد با خوبي بديم ، من معتقدم كسي كه ...

آفرین موافقم باهات،،الان حال ندارم تایپ کنم وگرنه منم با جاریم همین قضیه رو داشتم و مثل خودش جبران کردم وچقدر حالم خوب شد،،،ضمن اینکه جدیدن فهمیدم فقط برای ما گدای کادو بودو برا بقیه دست ودلباز

آفرین موافقم باهات،،الان حال ندارم تایپ کنم وگرنه منم با جاریم همین قضیه رو داشتم و مثل خودش جبران ک ...

بله عزيزم اينكه ادم بزاره بهش ظلم كنن اشتباه محضه، منم وقتي جبران ميكنم حالم خوب ميشه

اگه خانواده خود ادم بدی کنن چی ؟اونو چیکار کنیم

من سر ازدواجم از خواهرام خيلي زخم زبون شنيدم ولي بهشون گفتم ازتون نميگذرم ، حرفمو زدم چندبارم مثل خودشون بهشون تيكه انداختم ١ كم دلم ارومتر شد، شما هم حرفتو بزن تو دلت نگه ندار، اگر ميبيني گذشت فايده نداره حتي از خانوادتم نگذر 

شمش چجوریه قیمتش چی؟؟؟ موقع فروش ضررنداره

عزیز بپرس منم ازیک نفردیگه شندیم بهم گفت  خودم بهمی داشتم فکر میکردم ازفروشنده بپرس ببین چجوری بعدبخر

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
شمش چجوریه قیمتش چی؟؟؟ موقع فروش ضررنداره

عزیز همه جورقیمتی هست

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲