2789
۳۵ مشکلی ندارم ۹ ماهه اقدمم برا دومی مبگم کاش چند سال پیش اورده بودم

خب خداروشکر

انشالله دوباره مامان میشی

پسرت چن سالشه؟

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه من خیال کردم چند سال طول کشیده  من دخترمو ۸ سال طول کشید باردار شدم

حالا اینو بگم بخندی ...نیست که اولی رو با یک بار باردار شده بودم سر دومی هم فکر کرده بودم همینه ...ماه اول که باردار هم نبودم چنان تریپ بارداری برداشته بودم که. نگو .همه ش می گفتم من باردارم تهوع دارم ...رفتیم رستوران شوهرم یک تکه از کباب خودش رو هم به من داد گفتم آره گفت به غذای بیشتری نیاز داری ...😂😂😂

۳۵ مشکلی ندارم ۹ ماهه اقدمم برا دومی مبگم کاش چند سال پیش اورده بودم

میشی شماها مشکلی ندارین من خدا ودخترمو با معجزه بهم داد بعد از ۸ سال که تو مطبهای دکترا رفتمو اومدم وقتی بی خیال شدم طبیعی باردار شدم 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

۱۱ سال نگران دیگه دعا کن این ماه بشم 

حتما عزیزم

من توچله زیارت عاشورا م هرشب همه منتظرا بخصوص دوستای نی نی سایتیمو دعا میکنم

اسمت یادم می مونه

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
میگم شاید بچه بعدی ساکت باشه.ولی واقعا پسرم از همون اولش ناآروم بود

با اگر،و اما نمیشه ریسک کرد.ارومم باشه بالخره سخته...اعصاب نداشته باشی بچه هاتو همش دعوا میکنی.اونوقت چی درمیان؟

اینکه بعداز بچه اول بدون هیچ دلیلی زن دیگه باردارنمیشه😢

یاخدا ترسیدم منم یه پسر6ساله داریم خواستیم اقدام کنیم که کرونا اومد دست نگه داشتیم

اولی رو با یه بار باردار شدم همیشه فکر میکردم دومی هم همینطوری و زود باردار میشم😐

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

نترس عزیزم منم همین فکر شمارومیکردم ک بچه دومم خیلی راحت مثل اولی باردارمیشم ولی... پسرت ماشالله ب ...

دوست داریم ولی از کرونا میترسیم 

همسرم میگه من که نمیام تو رو به کشتن بدم به خاطر یه.ب بچه با اینکه دوتامون خیلی هوس بچه کردیم ولی فکر نکنم الان وقتش باشه

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️