2777
2789
عنوان

چهل نفر حاجتمند بیان میگن چهل نفر برای حاجت دعا کنن براورده میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1998 بازدید | 187 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رو قسم میدم به فرق شکافته امیر المومنین ظهور مهربان ترین خلق خدا در این بحبوحه ناامیدی جهانیان اتفاق بیوفته ...

و دامن همه زنان پاک و منتظر سرزمینم به آبروی حضرت علی ع سبز  و صاحب فرزندان صالح و صابر بشن ...🌺

رسی گلم  شایدتویکماه چند کلمه بگه. ولی  در کل ساکته.و حرف نمی زنه.دختر برزگم یک سالش بود ...

من دختر بزرگم سه سالگی جمله گفت

کوچیک دو ونیم

اگه چند کلمه بگه مشکلی نداره ولی اگه هیچ نمیگه ببرش گفتار درمانی،، خیلی بچه ها یدفعه ی میافتن حرف زدن 

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

ان شاالله همه حاجتمندا هر حاجتی دارن امشب خدا بهشون عنایت کنه🤲 همه کاربرایی که تو این تاپیک هستن و استارتر به آرزوهاشون برسن🤲 ان شاالله مشکل منم حل بشه، حاجتهام روا بشه🤲 التماس دعا🙏

واین نیز بگذرد....

رسی گلم  شایدتویکماه چند کلمه بگه. ولی  در کل ساکته.و حرف نمی زنه.دختر برزگم یک سالش بود ...

عههه نشد دیگه 

قرار ناامیدی نیست 

پسر،عموی من توی شیش سالگی حرف زد 

انشالله بحق علی ب حق فاطمه زهرا بچت حرف بزنه 

عزیزم یه شهیدی هست به نام شهید علی اقا 

حاجت همه رو داده هرجا اسمش یادت اومد صلوات بفرست و ب بقیه هم بگو 

سیب یا خرما هم نذرش کن قبل حاجتت و بعد حاجتت 

من خودم رسیدم به یکی از حاجتام 

انشالله شمام میرسی

توروخدادعاکنین جداشم ومشکلات خانوادم حل بشه😢

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
2790
2778
2791
2779
2792