2777
2789
عنوان

چهل نفر حاجتمند بیان میگن چهل نفر برای حاجت دعا کنن براورده میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1998 بازدید | 187 پست

سلامتی

آرامش برای همه 

خونه دار شدن مستاجرا

درآمد رفاه بیشتر

عاقبت به خیری همه جوونا

شفای همه مریضا

سبز شدن دامن چشم انتظاران

و درآخر برای خونه دار شدن و درآمد بیشتر و مشکل داداشم دعای ویژه لطفا ❤️🌹

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاچندماهه دیکه ینی تواین چن ماهه کوتاه حاجت رواشم مشکلم حل شه وبه عشقم برسم❤التماااس دعاااا دارم ازهمتون

خداوندا بی نگاه لطف تو هیچ کار به سامان نمیرسد،نگاهت را از ما دریغ نکن♡

منم دعا کنید ، برا صاحب خونه شدنم دعا کنید،برای دختر دار بشم دعا کنید❤، شفای بیماران ،ازدواج خواهرم ،رفع گرفتاری خانواده ،عاقبت بخیری بچه هام 

ما کوچیکا خدامون بزرگه❤ اگه میشه یه صلوات مهمونم کنیدعزیزان، برای حاجت روایی 😍
سلام  دختر من سه سالشه هنوز حرف نمی زنه برای دخترم هم دعا کنید. اسم منم بنویسید

عشقم حرف میزنه نگران نباش... هیچی نمیگه اگه دو سه کلمه با معنی هم بگه تمومه

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

بچه ها واقعا واسه شفای شوهر این کاربر دعا کنید

لطفا اگه میشع هرجا ختم دیدین تگش کنید بقیه هم دعا کنن براش 

من یه هفته نیس باهاش آشناشدم

دعاکنیم شفا بگیره شوهرش 

@fazisadat2  

😊🙏

باقی مانده از دوران کلوپ نی نی سایت😐🖐              توکل سالای عمرم این👈😐 بودم و میمونم                  #حمایت_از _پوکر_فیسان                                           دُدربختیاری😎💪                                                      😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐   تو می تونی ساعت ها بشینی و پشت سر من حرف بزنی خیال بافی کنی قضاوت کنی بهم تهمت بزنی یا حتی فحش بدی اما بهتره بدونی درست همون لحظه ای که تمام وجودت پر از کینه شده؛من توی بهترین کافه ی شهر نشستم و دارم بستنی وانیلی می خورم با تزیین توت فرنگی!  خوشمزه ست؛امتحان کن!😐🖐

التماس دعا از همگی

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

2790
2778
2791
2779
2792