2777
2789

سلام اسمم زهراست برام اگه میشه دعا کنخدا کمکمون کنه جهیزیه و خونه ام اماده بشه مشکل خیلی برامون پیش اومده از لحاظ مالی  بتونم زودتر برم سر خونه زندگیم شرایط سخت شده مرسی تو هم انشالله حاجت روا بشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا میدونه چی میخوام بگواگه توآرزوم اگه شری هست برش دار بزار برامون خیر باشه این آرزو به خدا از بی پولی خسته شدم سلامتی خوبه الهی شکر سالمم پسرم سالمه همسرم سالمه الهی هزاران با شکر، اما تحقیر شدن قلبم رو میشکنه، ما فقط تو زندگی پول نداریم واسه همینه ماشین نداریم واسه همینه پسرم وقتی یکی رو میبینه ماشین دارن با غصه میگه نگاه اونا ماشین دارن، خدایا حداقل اون پولی که حق ماست رو بدن اینقدر حسرت بقیه رو نخوریم 

لطفا برای دوستامم دعا کن @یااااااس     @soozana     @رزعشق     ...

فدات بشم عزیزدلم مرسی که منو تگ کردی حاجت روابشی دوست خوب من

@غزل70  

@مامانبزرگپانیذ  

@مامان_خوشبختی  

@morvarid69  

@فرانک20  

استارترجان برای همه این دوستانم دعاکن خوشبخت بشی عزیزم.

لطفا برای دوستامم دعا کن @یااااااس     @soozana     @رزعشق     ...

ممنون مهربونم که به یادم بودی ان شاالله خیر ببینی و حاجت رواشی الهی آمین یارب العالمین💙💚🙏🌹

استارتر عزیز لصفا خواهش میکنم واسه تمام مردم دنیا و 

من و خانوادم و عشقم و عزیزانم  دعا کن ان شاالله حاجت رواشی به حق این شبای عزیز🙏💚💙🌹

التماس_دعا_ازهمه# 💚💙🙏

ان شاالله همه حاجت روابشن به حق این شبای عزیز الهی آمین یارب العالمین 🙏💙💚🌹

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.