2777
2789
عنوان

قد کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1804 بازدید | 97 پست
نه عزیزم ناراحتی نداره من خودم هیچ وقت مشکلی با قدم نداشتم و همیشه دوست داشتم 

میدونم عزیزم منم مشکلی ندارم اگه بعضیا بی ادبی نکنن

خیلیا فرهنگ اینو ندارن که بدونن قد چیزی نیست که دست خودت باشه مسخره میکنن انگار خودشون که بلندن خودشون خواستن یا نشونه عقلشونه ک بلند شدن 😶

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اسمتون و نخوندم نفهمیدم پسری  چرا دیگه دختر عمه و دختر عموم بلندن

ماشالله اونا دیگه خیلی بلندن . خودشون راصین ؟

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
والا دقیق یادم نیس ولی معمولیه رو به لاغره ( پاهاش پره)  شما چندی البته اون موهاشم بوره ولی خ ...

من ۵۳ کیلو هستم ولی خب همه چی دارم استخوان هام ریزه و بیشتر وزنم گوشته 

کفش پاشنه ۳۰ سانتی بپوش تو از بالا بهش نگاه کن 😂

خودم 167 ام میگم با متوسط هم مشکلی ندارم 

تقریبا مثل منی 

حالا عجله نکن پیدا میشه 

من با یکی حرف میزدم ۱۷۰ بود ولی بهم نخورد اخلاقمون

الان خداروشکر میکنم چون قدشو دوس نداشتم😕

ماشالله اونا دیگه خیلی بلندن . خودشون راصین ؟

نپرسیدم تا حالا ازشون خب بیرون هم زیاد نمی بینمشون تو فامیل پدری چون همه بلندن تو چشم نیستن زیاد ولی من توفامیل مادری قد همه کوتاهه من و بابام و داداشم بلند 😫

من ۵۳ کیلو هستم ولی خب همه چی دارم استخوان هام ریزه و بیشتر وزنم گوشته   کفش پاشنه ۳۰ سان ...

کمی ولی به نظرم البته شاید استخونات سبکه

دوست من فک کنم ۶۰ اینا بود 

اتفاقا با دوستش و دوست دخترش بیرون بودیم

دوست دختر دوستش هم قدای تو بود من حسودیم شد😂

تقریبا مثل منی  حالا عجله نکن پیدا میشه  من با یکی حرف میزدم ۱۷۰ بود ولی بهم نخورد اخلاق ...

آره خواستگار قبلی منم بنده خدا همه چی اش خوب بود اگر می خواستی عقلانی نگاه کنی

اما طفلی قدش 10 سانت ازم کوتاه تر بود انقدر دلم براش سوخت ...

البته اینم بگم که ننه و خواهرش خیلی سلیته بودن تازه محل کارشم بندرعباس بود

کمی ولی به نظرم البته شاید استخونات سبکه دوست من فک کنم ۶۰ اینا بود  اتفاقا با دوستش و دوست د ...

برو  دختر قشنگ من به قد تو حسودیم می شه ت به قد من  خدا از قد من بکاهه به قد تو بیافزایه 

خودم 150 یا 152 ام خیلی هم راضی ام از قد و وزنم  وزنم هم 51

منم دقیقا مشخصات تورو دارم ولی اصلن اعتماد به نفس ندارم نمی دونم چجور لباس بپوشم کفش اپرت که اصلن نمیپوشم توراخدا ی کم راهنماییم کن که تیپمو درست کنم من اصلا از قدم راضی نیستم

برو  دختر قشنگ من به قد تو حسودیم می شه ت به قد من  خدا از قد من بکاهه به قد تو بیافزایه&n ...

ولی اشتباه میکنی قدت خوبه واقعا

من حس میکردم قدم خوبه بعد اون دختره که بلند شد روبوسی کنه باهام ( تازه پاشنه م پوشیده بود) خیلی احساس حقارت کردم😂😂

برو کیف کن با قدت 

💋

سلام. منم قد کوتاهه بزور به۱۵۰ میرسم ولی شوهرم قدش بلند۱۸۳به بالا.خداروشکر باهم خوشبختیم و هیچ وقت کوتاهی قدم رو به روم نیاورده .مهمه تفاهمه .ان شاءالله شماهم یک مورد مناسب پیدا میشه

دوستان مهربونم میشه برا عاقبت بخیری فرزندم دعا کنید و صلوات بفرستید. منم برا بچه های شما دعا میکنم عاقبت بخیر بشن
کوتاه تر که اصن کنار نمیام من اوه بندرعباس

آره ولی بابا و مامانم خیلی دوست داشتن با همین ازدواج کنم چون فامیل بود 

اما من دلم سوخت برای خودش و باباش طفلیا خیلی قضیه رو جدی گرفته بودن....

البته بازم تاکید می کنم مامان و خواهرش از اون سلیته دخالتیا بودن خخخخخ