2777
2789

هر کسی هر گرفتاری داره هر مشکلی داره ان شالله به حق این شب عزیز گره از کارش باز بشه

هر کی در انتظار فرزند هست ان شالله دامنش سبز بشه و خدا فرزند سالم و صالح عطا کنه بهش

هر کسی دم بخته ان شالله به موقع همسر چشم و دل پاکی قسمتش بشه و خوشبخت بشه 

هر کسی مشکل مالی داره،مستاجره هر گرفتاری داره ان شالله خیر و برکت زیاد بشه تو خونش

موفیقت و آرامش دل همه مادرا همه ی چشم انتظارا الخصوص مادر شهدا 

موفیقت و سر بلندی همه ی دانشجوها دانش اموزا پشت کنکوریها

~و همینطور کار پیدا کردن همه کسایی که دنبال کارن~

شفای همه ی مریضا ریشه کن شدن کرونا و سلامتی همه مردم مسلمان

بخشیده# شدن گناهامون# و مجال توبه یافتن

منم دعا کنید مهسا# هستمو

اگر لایق دونستید دعا کنید خدا حاجتمو# بده

یا علی  

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست های خوبم امشب اولین شب از شب های قدره و این شبها خیلی سفارش شده تا اعمالش رو انجام بدیم تا بتونیم بهره بیشتری ببریم...این نماز یکی از اعمال‌ هرسه شب قدره. یعنی هرسه شب باید خونده بشه. پیامبر فرمودن هرکس این نمازو بخونه تا قبل از این ک از جاش بلند شه خداوند گناهان خود‌ش و پدرو مادرش را میبخشه و عاقبتش رو بخیر میکنه.حالا این نماز چطوریه :

دورکعت نماز نیت شب قدر در هر رکعت بعد از سوره حمد هفت مرتبه سوره توحید و بعد از نماز هفتاد مرتبه بگویید استغفرالله اتوب و الیه.

زمان نماز : بعد از اذان مغرب تا قبل از اذان صبح. روزهای سه شنبه. پنجشنبه و شنبه.

بچه ها براتون نوشتم تا خیلیا ک نمیدونن متوجه بشن. بجاش شما برای رفع مشکلم صلوات بفرستین و سر نمازاتون حتما برام دعا کنین. انشاالله همتون حاجتروا بشین. 💕💕

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

التماس دعا مهسا جان🌹🌹🌹واسه منم دعا کن آرزو هستم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

تو رو به خدا برام دعا کن این ماه بار دار شم نزدیکه ۳ ساله منتظرم.اسمم فهیمه اس

من فقط توی دنیای به این بزرگی یه ارزو دارم .اونم داشتن بچه ای از کسی که مرد ترین مرد دنیاست .خدایا شوهرم خیلی سختی کشیده تو زندگی .خودت میدونی که چقدر دل رحم و مظلومه .اگه من بنده ی بدی هستم .فقط و فقط به خاطر این که دل اون شاد بشه بهمون بچه بده و این بار برامون نگه دار.💔💔

لیلا و رقیه و زهرا رودعا کن

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport