2777
2789
من ندارم ولی یه عروسی رفتم خواهرشوهر عروس سفید پوشیده بود و خودشو شبیه عروس درست کرده بود😑😑

انتقام-سخت#  

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروسیم نیومدن روزجهازم نیومدن جشن عقدیم یکیشون نیومدمهمونی خونه بابام ایناوقتی توعقدبودم دعوتشون کردم نیومدن الانم دوساله خونه دارم یه بارم نیومدن اینادیگه شاهکارنیس عتیقن اینا😂

خواهرشوهرای من اومدن ولی خواهرشوهرم تو بیمارستان به بچم بلند می گفت قورباغه من قورباغه من😐😐

به شوهرم با ناراحتی گفتم چرا به بچم می گه قورباغه آخه

شوهرمم گفت از دوست داشتنشه چقد تو حساسی دیگه😐😐

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           

من خواهرشوهرم سالی 1 بارم زنگ نمیزنن بگن عروس زنده ای یا مردی... 

وقتی جهیزیمو چیدم چون خونم نزدیک بابام اینا بود هیچکدوم نیومدن کمکم کنم یا خونمونو ببینن اصلا کجاست این خونه چجوریه... 

دعوت نمیکنن بریم خونشون میگن هروقت دوست داشتین خودتون بیایید... 

دیگه چی بگم والا هرچی از بیشعوری شون بگم کم گفتم 

دوتا دارم جفتشون ۲روز مونده ب عروسیم اومدن شهر ما و روز عروسی داشتم میرفتم آرایشگاه تازه دیدمشون ینی شب نشینی های قبل عروسیم نیومدن خبرشون

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣