2777
2789
عنوان

مسابقه عکس چای طبیعت

115 بازدید | 15 پست

سلام دوستان عزیزم همونطور که خبر دارین چای_طبیعت#مسابقه عکسی در نی نی سایت برگزار کرده با عنوان منم_چایم_رو_عوض_کردم#  

که کاربران باید عکس فنجان چای و باکس جای طبیعت رو‌ برامون با سلیقه و خلاقیت خودشون ارسال میکردن

ما ده نفر برنده داریم که ۵ نفر با لایک شما عزیزان انتخاب شدن جوایز مسابقه ده عدد پک محصولات طبیعت شامل چای ، روغن ، رب گوجه و تن ماهی

اسامی برندگان

اما به دلیل استقبال کاربران تصمیم گرفتیم یک هفته دیگه هم مسابقه رو تمدید کنیم تا تمام کسانی که موفق به ارسال عکس نشدن بتونن در مسابقه شرکت کنن

5 نفر دیگه برنده داریم که با رای داوران انتخاب میشه هرکس تمایل داره هنوز میتونه عکس هاشو تا تاریخ 99/02/27 در لینک زیر ارسال کنه :
شرکت در مسابقه 

زمان رو از دست ندید به‌دوستانتون هم اطلاع بدید 🎁💚

ما ک نبردیم 😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐خداقوت  میگن چایش بدمزه ست مونده رودستشون

نه من استفاده میکنم خیلیم عالیه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
نه من استفاده میکنم خیلیم عالیه

نوش جان 

من نگفتم یه خانوم که خیلی هم لایک داره توهمین مسابقه

میگفت رای بدین چایی مونده دستم 😅چن نفرهم همونجاگفتن اره

من نخوردم همیشه گلین والبالونشان خریدیم 

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست
نوش جان  من نگفتم یه خانوم که خیلی هم لایک داره توهمین مسابقه میگفت رای بدین چایی مونده دستم ...

آها ازاون نظر 😂😂😂😂

☺️اره ایشالابرنده بشین 

من نشدم 😂😂😂

اخه گفتن تمدیدشده🥴🥴چیزی ازارزش هات کم نشده 😅😅😅

اونکه اره گلم من همیشه باارزشم 😉😎😂😂

اونکه اره گلم من همیشه باارزشم 😉😎😂😂

😅😆ولی خودمونیم منم اون مسابقه عکس امام زمان روشرکت کردم عکسی که داشتمونذاشتم عکس نت جدیدگذاشتم

تومسایقه همون عکسی بردکه من نذاشتم خیلی بدبود🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست
😐خداقوت  میگن چایش بدمزه ست مونده رودستشون

وا نه کی. همچین چیزی گفته

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘