2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

انگار معلما  واکسن کرونا زدن که دانش اموزا اجبار ندارن ولی معلما باید برن

چون بچه ها ضعیفترن 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
تو چیکارمیکنی من ک میگم اگ کرونا موند یه سال دیرتر بفرستمش مدرسه دخترمو نگرانشم خیلی

والا نمیدونم هنوز ثبت نامش نکرد موندم به خدا چیکار کنم

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند
همه رفتن سرکار معلما هی حقوق میگیرن هر چی میشه میشینن تو خونه!!!! بله شما ها هم باید از خونه بیا ...

اخه طفلکیا سختشونه

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
معلم پسرم امروز گفت شنبه با رعایت بهداشت بیان مدرسه واسه آزمون. 🤕تازه پسرم کلاس اوله

درود بر شرفش نمردیمو یه معلم با وجدان دیدیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز