2777
2789
عنوان

دیروز یه چیز عجیب و ترسناک دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3933 بازدید | 53 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من تو خونه قبلیمون همین حساب رو داشتم. بسم الله بگو و قرآن بخون.

آره باید همین کارو کنم خواهر الان اومدم قرآن از مامانم بگیرم قرآنمو جا گذاشته بودم خونه مامانم 

تاپیک# سرکاری

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢

بعضی وقتا انقد خواب های آدما عمیقه انگار تو واقعیت دارن میبینن ولی خوش بحالت منم یدونه از اینا میخوام خونمو تمیز کنه 😂😂😂😂😂😂😂

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
واسه تاپیک آخرن گزارش بزنین واستون ایه الکرسی بخونم بلایکین

زدم برات

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز