2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ زده می گه طلاق نگیر !!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 42 پست
من ندارم گویا مادرشوهرم داره 

واااا .استارتر بقیه پست ها رو خوندم .انگار رفتار همسرتون هم تعریفی نیست.

بنظرم مادر همسرتون تماس گرفته گفته که طلاق بگیر و ....انتظار داشته بهت بگه .

حالا زنگ زده که طلاق نگیر .شاید هم همسرتون تماس گرفته گفته میخوام طلاق بدم و مادرش زنگ زده به شما که طلاق نگیر.

کاربر قدیمی ام ( دختر شیک)ممنون از توجه شما دوست عزیز 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااا .استارتر بقیه پست ها رو خوندم .انگار رفتار همسرتون هم تعریفی نیست. بنظرم مادر همسرتون تماس گر ...

احتمالا شوهرم حرفی زده ! چون تا مادر و پدرشو می بینه اینطوری می کنه هیچ وقت یادم نمی ره ماههای اول عروسیم می رفت بالا می یومد پایین می گفت مهریه تو می دم برو خونه بابات ! کلا اخلاقشه اصلا شوکه شدم اینا رو گفت نتونستم جوابشو بدم 

احتمالا شوهرم حرفی زده ! چون تا مادر و پدرشو می بینه اینطوری می کنه هیچ وقت یادم نمی ره ماههای اول ع ...

😐 پس حتما خودش حرفی زده اونا هم تایید کردن .خیلی ببخشید والدین  همسرتون از دشمن واسه بچه شون بدترن.چطور میتونن حرف هایی که سرنوشت بچه شون و یه نفر دیگه رو نابود میکنه تایید کنن‌

مسائل شما دو نفر فقط به خود شما مربوطه نه والدین همسر.

اما شما اینارو به والدینت نگو که حرفی واسه گفتن داشته باشی

کاربر قدیمی ام ( دختر شیک)ممنون از توجه شما دوست عزیز 
نمی دونم هدفش چیه !!!

هدفش ک معلومه فضولی و هیزم روآتیش بودن ولی خب شماهم اصلا به روی خودتون نیارین اگ میدونین ک شوهرتون بهش تذکرمیده خیلی عادی ی جوری بفهمونید بهش اگ هم نه ک بیخیال شید.خداخودش جواب آدمای بدذاتو میده❤

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
وای بپوکن این مادرشوهرا هرچقدرم توضیح میدی ک خراب شدن زندگی من مساویه باخراب شدن زندگی پسرت نمیفهمن ...

نفهمن برای اینکه عروس رو عذاب بدن به نابودی پسر خودشونم راضین

❤کلام تو عصای معجزه گر توست❤
شوهر من فعلا عاشق مامان و باباشه

استارتر شوهری که به حرف پدر و مادرشه بگن طلاق بده بگه باشه بگن نده بگه باشه شوهر نیست گلابیه.فقط خودتو عذاب میدی این شوهر مرد زندگی نیست خودتو نجات بده 

❤کلام تو عصای معجزه گر توست❤
شوهر من فعلا عاشق مامان و باباشه

یه زمانی میفهمه چه اشتباهی کرده ک واقعا دیره وبعدحسرت میخوره خودتونو ناراحت نکنید 🙏❤

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
نفهمن برای اینکه عروس رو عذاب بدن به نابودی پسر خودشونم راضین

آره والا من جاریمو همینطوری میکنن شوهرشم جوگیره وتوجمع ضایش میکنه بعداین وسط مادرشوهرم ازآب گل آلودماهی میگیره هزااار باربراش توضیح دادمااا گفتم خوبی پسرتوبخوای خوبی زنشم بایدبخوای این دویکین جداازهم نیستن ولی اصلااااا فایده ای نداره انگاربادیوارحرف میزنم