2777
2789
عنوان

واریکوسل گرید۱

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 42 پست
تهرانی ؟؟اگه اره اسم دکترشو یا ادرسشو میگی 

نه عزیزم مشهدم ولی تهران دکترای طب سنتی خوبی داره بگردی پیدا میکنی پرسو جوکن من شوهرم توبهترین بیماستان مشهد که خصوصی بود عمل کرد پزشکمشم فوق تخصص داشت ولی باز برگشت کرد متاسفانه خیلیییی ناراحت شدم و....چون بچه ندارم فعلاهم بچه نمیخام ولی الان میره زالو درمانی خیلی خوب شده خداروشکر اول زالو درمانی رو امتحان کنه با داروهای گیاهی بعد نتیجه نداشت برین عمل کنین یه ازمایس اسپرمم بده ببین وصعیت اسپدماش درچه حده

وقتی سونو گفت گرید ۱ داره خیلی دوتاییمون بهم ریختیم😔

الکی بعم ریختی من ماماهستم.۸۰ درصد مشکل بچه دار نشدن روحیه و استرسه

الان برای بچه دارشدن هزارو یک راه وجود دار.کرید۱ یه چیز پیش پا افتادس

💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه عزیزم مشهدم ولی تهران دکترای طب سنتی خوبی داره بگردی پیدا میکنی پرسو جوکن من شوهرم توبهترین بیماس ...

عجب بدبختی داریم بخدا دوس داشتم این ماه اقدام کنم😔

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
الکی بعم ریختی من ماماهستم.۸۰ درصد مشکل بچه دار نشدن روحیه و استرسه الان برای بچه دارشدن هزارو یک ر ...

ممنون از دلداریت☺

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷

من شوهرم ازوقتی فهمید واریکوسل داره تا وقتی عمل کرد یه سال طول کشید ولی توهمین یه سال اسپدماش سالم بودن یعنی میتونستم بادار بشم دیگه دکتر گفت چون فعلا بچه نمیخاین عمل کنین که بدتر نشین

خب شاید اصلا نیاز نباش به عمل برو ازمایش اسپرم بده اگه اسپدماش قوی باشو خوب که اقدام کنی حامله میشی& ...

اره گفتم فردا بره ی دکتر عمومی بنویسه بره بده زود جوابش بیاد ببرم دکتر تا تخمک گذاریم بشه امروز روز ۵پریودم🙂

من شوهرم ازوقتی فهمید واریکوسل داره تا وقتی عمل کرد یه سال طول کشید ولی توهمین یه سال اسپدماش سالم ب ...

کاش یکی میاوردی ریسک نمیکردی 

اره گفتم فردا بره ی دکتر عمومی بنویسه بره بده زود جوابش بیاد ببرم دکتر تا تخمک گذاریم بشه امروز روز ...

خب کیت تخمک گذاری بگیری از داروخونه ببین کی هست از ۵روز دیگه هرشب اقدام کن انشالله حامله میشی چون تخمک گذاری معمولا ۱۴هست

خب کیت تخمک گذاری بگیری از داروخونه ببین کی هست از ۵روز دیگه هرشب اقدام کن انشالله حامله میشی چون تخ ...

من پریودام بین ۳۰ تا ۳۳روزس .یعنی روزای ۱۷ ۱۸ تخمک گذاریمه اره ازین ماه دیگه جلوگیری نمیکنم تاخدا جی بخاد ۶ماه از زایمانم گذشته و دیگه دوس دارم باردارشم

کاش یکی میاوردی ریسک نمیکردی

خب سنم کمه دارم درس میخونم هنوز لیسانس نگرفتم یه سال دیگه دادم این دکتر گیاهی بهم اطمینان داد حامله میشم گفت مشکلی نیست همه دارن حل میشه و....توکل بخدا دیگه 

خب سنم کمه دارم درس میخونم هنوز لیسانس نگرفتم یه سال دیگه دادم این دکتر گیاهی بهم اطمینان داد حامله ...

انشالله باردار میشیم بسلامتی خیالم راحت شد♥️

من پریودام بین ۳۰ تا ۳۳روزس .یعنی روزای ۱۷ ۱۸ تخمک گذاریمه اره ازین ماه دیگه جلوگیری نمیکنم تاخدا جی ...

این کیت های تخمک گداری خیلی خوبه استفاده کن

بچه دومتونو میخاین بیارین یا اولیه؟

این کیت های تخمک گداری خیلی خوبه استفاده کن بچه دومتونو میخاین بیارین یا اولیه؟

پارسال این موقع دوقلو باردار شدم ولی تو ۲۳هفته کیسه اب یکیشون سوراخ شد ازدستشون دادم😔😔😔دوباره میخام باردار شم