panah82 مدیر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 1854 عنوان چرا تعطیل | مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 36 پست مهم نیس همین ک ارومم کردین کافیه الان حالم خیلی بهتره خیلی خیلی ممنونم ازتون❤️❤️ باذِهْنِتَمْ مِصِ شِکَمِتْ رَفْتارکُنْ آشْغالْ بِ خورْدِشْ نَدِعْ🖤 1399/02/23 | 01:51 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
panah82 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 1854 @نی_نی_یار_5 دعوت دوستی بدم بش؟ چیکار کنم نمیدونم😑😑 باذِهْنِتَمْ مِصِ شِکَمِتْ رَفْتارکُنْ آشْغالْ بِ خورْدِشْ نَدِعْ🖤
panah82 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 1854 حس میکنم سرگزشتمون شبیه همه مشتاقم حرفاتو بشنوم شماهم تو سن پایین ازدواج کردین؟ باذِهْنِتَمْ مِصِ شِکَمِتْ رَفْتارکُنْ آشْغالْ بِ خورْدِشْ نَدِعْ🖤
دعااا عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 1941 بچه ها منم ۱۸سالمه ۱۶سالگی ازدوج کردم حالا دعوا کردیم شوهرم دهن بینه دست بزن داره اخلاق نداره منو با مشت زد تو دهنم داشت خفم میکرد الانم خونه باباممی هفته داره میشه ن زنگی ن چیزی😭😭استارتر ببخشید میشه توهم جریانتو بگی عزیزم برای توهم دعا میکنم به حکمتش دل بسپار🌸
سالومه۹۹ عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1228 @نی_نی_یار_شب تایپیک استارتر رو برگردنین 😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉
shahrzaddddd عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 2417 @نی_نی_یار_5 @نی_نی_یار_3 @نی_نی_یار_2 @نی_نی_یار_شب هرکدوم از شما عزیزان اگه هستین تاپیک قبلی این دوستمونو بر گردونین
سالومه۹۹ عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1228 پناه هنوز پدرت بیدار نشده؟مواظب خودت باش تاپیک قبلت که برگشت قفلش کن ،،بعد یک مدت بازش کن لایکمون کن بگو چی شد 😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉
shahrzaddddd عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 2417 بچه ها منم ۱۸سالمه ۱۶سالگی ازدوج کردم حالا دعوا کردیم شوهرم دهن بینه دست بزن داره اخلاق نداره ... انشاءالله خدا کمکت کنه😔خیلی سخته برات صلوات میفرستم
دعااا عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 1941 شماهم تو سن پایین ازدواج کردین؟ ۱۶سالم بود عاشقش شدم بخطرش جلو همه وایسادم حالا منو ول کرده رفته پیش خانوادشهنمیدونم چرا عنوانت رو دیدم یاد خودم افتادم😔 به حکمتش دل بسپار🌸
panah82 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 1854 ۱۶سالم بود عاشقش شدم بخطرش جلو همه وایسادم حالا منو ول کرده رفته پیش خانوادشه نمیدونم چرا عنوانت رو ... وای خدای من خیلی متاسفم خیلی دردناکه💔 باذِهْنِتَمْ مِصِ شِکَمِتْ رَفْتارکُنْ آشْغالْ بِ خورْدِشْ نَدِعْ🖤
panah82 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 1854 پناه هنوز پدرت بیدار نشده؟ مواظب خودت باش تاپیک قبلت که برگشت قفلش کن ،،بعد یک م ... نه هنوز خودمم استرسشو دارمچشم باذِهْنِتَمْ مِصِ شِکَمِتْ رَفْتارکُنْ آشْغالْ بِ خورْدِشْ نَدِعْ🖤
دعااا عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 1941 خدایا اصن نمیگ زنم در چ حاله چیکار میکنهدوروز پیش سالگرد ازدواجمون بود چشمم ب در موندکتکم میزنه هیچی نمیگم ولی پیرشدم دیگ خستماستارتر تو میخای برگردی؟ به حکمتش دل بسپار🌸
شاهیکاااا عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 6310 دعوت دوستی بدم بش؟ چیکار کنم نمیدونم😑😑 ارسال پیام رو بزن....بعد بگو تاپیکمو برگردون الکی گزارش زدن من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم
panah82 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 1854 خدایا اصن نمیگ زنم در چ حاله چیکار میکنه دوروز پیش سالگرد ازدواجمون بود چشمم ب در موند کتکم میزنه ... نمیدونم اگه ب من باشع ک نمیرم میترسم بابام کنکم بزنه ب زور ببرتم باذِهْنِتَمْ مِصِ شِکَمِتْ رَفْتارکُنْ آشْغالْ بِ خورْدِشْ نَدِعْ🖤
سالومه۹۹ عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 1228 سلام ،،پناه چی شد؟ 😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉
panah82 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 1854 سلام ،،پناه چی شد؟ خیلی مقاومت کردم ولی اخرش بابام بزور منو اوذد خونم خیلی دلم شکسته💔 باذِهْنِتَمْ مِصِ شِکَمِتْ رَفْتارکُنْ آشْغالْ بِ خورْدِشْ نَدِعْ🖤