2777
2789
عنوان

خیلی داغونم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 92 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ال جی مدل اینستا ویو

برم فردا سرچ‌کنم ولی خدایی نیازی نیست انقد مدلهای خاص رو بخرین ، اینا واسه کساییکه که صد میلیون پول خوردشونه و تو کاخ زندگی میکنن ، به یه یخچال ساده تر هم میشه زندگی قشنگی داشت

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
اها. نمیدونستم. ولی خوب با ۱۰۰ ملیون هم الان واقعا چیزای زیادی نمیشه خرید. اما سعی کن تیکه های اصلی ...

اون لیستی که من تهیه کردم به جز خورده ریزه 60 میلیون شده بود

یخچال. لباسشویی. Tv. جاروبرقی. ماکروفر. هم زن برقی. اتو. چرخ گوشت. ابمیوه گیری. گوشت کوب. پلو پز

الان نصف اینارو هم نمیتونم بخرم

برم فردا سرچ‌کنم ولی خدایی نیازی نیست انقد مدلهای خاص رو بخرین ، اینا واسه کساییکه که صد میلیون پول ...

مشکل و بدبختی من اینه واسه بابای من 100 میلیون به قول خودت پول خوردشه 

منتها شوهرم گفته نمیخوام بابات هیچ خرجی کنه میخوام نشونش بدم از پسش برمیام

واسه همین منم گفتم با وام ازدواجم بخرم 

واقعا دوس ندارم بخاطر غرور شوهرم به بابام بگم پول بده 

یه همچین اخلاق بدی داره شوهر من🤦‍♀️

اون لیستی که من تهیه کردم به جز خورده ریزه 60 میلیون شده بود یخچال. لباسشویی. Tv. جاروبرقی. ماکروفر ...

خوب به جتی ابمیوه گیری و همزن و..یه همهکاره بگیر. خداییش کی دیگه ابمیوه میگیره تو خونه. حوصله میخواد😅 اما خوب حق داری. واقعا نمیدونم الان با ۱۰۰ ملیون نمیشه همه چیز رو خرید. من اگه جای تو بودم تلویزیون رو حذف میکردم. کلا از تلویزون بدم میاد😅😂😂😂

دیگه شمام مبالغه کردی. یه یخچال الجی ساید چیز خیلی لوکسی نیست.

بدبختی من میدونی چیه؟ 

عمه های شهرم خیلی عقده ای هستن

واسه دختراشون و پسراشون بهترین ولوکس ترین چیزارو خریدن

رسم دارن بیان خونه عروس رو ببینن نظر بدن 

بابای منم وضعش خوبه اما شوهرم دوست نداره ازش پول بگیرم

حالا باید چیزایی بخرم دهن عمه هاشو بتونم ببندم شوهرمم سربلند کنم

مشکل و بدبختی من اینه واسه بابای من 100 میلیون به قول خودت پول خوردشه  منتها شوهرم گفته نمیخوا ...

اگه پدرت داره که چه کاریه. اول زندکی هر دختری خونه خوشگل میخواد. یه جهیزیه نسبتا خوب حداقل ۳۰۰ میشه الان. من بودم که از بابام میگرفتم و شاد و خوشحال میرفتم وسیله هامو میخریدم.