2777
2789

یا_الله#  

یازهرا#  

#یا_تشنه_لبان_دشت_کربلا‍  🌹  

یا_ضامن_آهو💚#

ای_عزیزان_خدا#  

یا_ابوالفضل_العباس#  

🌹بیاید خاص و ویژه واسه شفا بیمارا،ظهور و سلامتی امام زمان،حاجت روایی مسلمونا دعا کنیم و آرامش و خوشبختی 🌹🌹حتما گره از کار ما هم باز میشه ❤❤❤❤ 

سلام

التماس دعا خیلی خیلی زیاد😔😢🙏😭😭

دعا کنید همه و همه صاحب خونه بشن به حق صاحب الزّمان 

@گارفیلد*   ❤❤

🌷🌷🌷🌷🌷مخصوصا برای بیماران کرونا🌷🌷🌷🌷

التماس دعا اجرتون با خدا و عزیزانش و قرآن حکیم

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

عزیزان التماس دعا ویژه دارم واسه دختر 3سالم 🤲 اوتیسم خفیفه برای سلامتیش دعا کنید💔😭😭

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزان التماس دعا ویژه دارم واسه دختر 3سالم 🤲 اوتیسم خفیفه برای سلامتیش دعا کنید💔😭😭

الهی به حق حضرت زهرا و به مظلومیت امام رضا خودشون شفا شو میدن

برام دعا کنید نی‌نی م سالم باشه برای سلامتیش حمد بخونید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ترو خدا برای منم دعا کن بچه ام سالم باشه وصالح 

برام دعا کنید نی‌نی م سالم باشه برای سلامتیش حمد بخونید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

برا منم دعا کنید برا استخدام شدنم از بین ۵۰ نفر خیلی محتاجم به دعاهاتون، التماس دعا و سلامتی همه و خانواده ام.

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

بهترین ها برای دخترت اتفاق بیفته انشاءالله 

لایق باشم دعا میکنم🌷

خودمم میدونم نداشتن سلامتی چقدر عذاب آوره 

برای سلامتی منم دعا کن🌸

بهترین ها برای دخترت اتفاق بیفته انشاءالله  لایق باشم دعا میکنم🌷 خودمم میدونم نداشتن سلامتی ...

ممنون عزیزم ❤️ خدا ازت راضی باشه ❤️ ان شاء الله خدا بهتون اولاد سالم و صالح ببخشه و سلامتی و عاقبت بخیری واسه خودت و خانوادت ان شاء الله ❤️ 

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
برای منم دعا کن😔🌷

حتما عزيزم خیلی امروز دلم گرفته دارم تو نی نی سایت هرکی التماس دعا داره با بغض دعا میکنم😭😭

ممنون عزیزم ❤️ خدا ازت راضی باشه ❤️ ان شاء الله خدا بهتون اولاد سالم و صالح ببخشه و سلامتی و عاقبت ب ...

💞یاالله💞

یک دنیا ممنون از دعای قشنگت 

از خدامه خدا ازم راضی باشه 😢

بهترین ها برای دخترت اتفاق بیفته انشاءالله  لایق باشم دعا میکنم🌷 خودمم میدونم نداشتن سلامتی ...

ممنون عزیزم ❤️ خدا ازت راضی باشه ❤️ ان شاء الله تن هیچکس ناسالم نباشه، آرزوی سلامتی و عاقبت بخیری واسه خودت و خانوادت 🤲 

گریه نکن عزیز دلم خداحتماشفاش می ده خداگره از کارت وامی کنه دعا درحق دیگران مستجابه منم معجزه ها دیدم با دعاهای خواهرای گلم .ان شاء الله دخترتم خوب می شه. هیچیش نیست  دکترا فقط بلدن حرف بزنن مهم اون بالا سریه به خدااینارو از روی احساس نمی گم واقعا توزندگیم اتفاق افتا ده برو دامن خداروبگیر منم فردادم افطار دعامی کنم دلت قرص باشه به خدا💚💚💚💚💚💚

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
گریه نکن عزیز دلم خداحتماشفاش می ده خداگره از کارت وامی کنه دعا درحق دیگران مستجابه منم معجزه ها دید ...

ممنون عزیزم ❤️ الهی خیر دنیا و آخرت نصیب خودت و خانوادت بشه 🤲 کلی از حر فات روحیه گرفتم❤️🌹

ان شاء الله هرکسی هرحاجت خوبی که داره تاپایان ماه رمضان حاجت رواشه شب قدرهم نزدیکه خداان شاء الله به هممون توفیق بده تواین شبها بهره کامل روببریم.

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚