بهارے۷۷ مدیر عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 1025 عنوان استرس یهویی😑😕 | مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 18 پست بچهاتاحالاشده استرس بگیرین یهواصلااتفاقی نیفتاده باشه؟ من استرس دارم نمیدونم براچیه یهواسترس گرفتم خیلی بده... هیچ اتفاق خاصی هم نیفتاده ک بگم شایدبرااونه توروخدابگین ک تنهانیستم شماتاحالااینجوری شدین؟ 😨 1399/02/23 | 01:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بستتی عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 6029 وای عزیزم واقعاخیلی بده درکت میکنم ❤️ من که دارم میرم یه قرص بندازم بالا چند وقت پیش همین حال رو داشتم کارم کشید بیمارستان دکتر بهم یه قرص داد برای اینجور مواقع میخورم شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
بهارے۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 1025 من که دارم میرم یه قرص بندازم بالا چند وقت پیش همین حال رو داشتم کارم کشید بیمارستان د ... خداکنه بهتربشی واقعامن اولین باره اینجورمیشم الکی یهواسترس گرفتم خداکنه اتفاق بدی براعزیزام نیفته
بستتی عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 6029 خداکنه بهتربشی واقعامن اولین باره اینجورمیشم الکی یهواسترس گرفتم خداکنه اتفاق بدی براعزیزام نیفته ان شاالله که بخیر میگذره ذکر بگو قران بخون دو رکعت نماز بخون صلوات بفرست ممکن با ذکر *یارب یاالله* ارامش میگیرم شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
angle98 عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 3882 نه بابابرامن اصلامهم نیس عادت کردم ب این وضع نه من فک کنم تمام کشورعادت دارن یه اتفاقی همیشه درحال ر ... بیا تاپیک من تا بفهی استرس چیه😔 امیدوارم به اینده