2777
2789

بچه یا شبیه باباش میشه یا شبیه مامانش یا خانواده هاتون

پس نگید ما هممون زیباییم یه دونه بچه من زشت دراومد یا همه میگفتن بچت خوشگل میشه ولی نشد و...

برای تجسم قیافه بچه هاتون یه نگاه به خودتون یه نگاه به شوهرتون بندازید و به حرفای فک و فامیل دل نبندید

دیگه انتظار برد پیت و انجلینا جولی رو نداشته باشید 

علی برکت الله

چی بگم که سکوت بهتره...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون مادرايي كه به بچه خودشون ميگن زشت

انقدر بيشعور و بي لياقت هستن كه ارزش بحث كردن هم نداشته باشن عزيز

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اصن چطوری دلشون میاد به بچه خودشون بگن زشت؟؟؟؟ 🤔🤷‍♀️

نمی‌فهمم واقعا

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚

چتوووووووووونه# 😐🎈

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

مگه مادر ب بچش میگه زشت؟!! 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اون مادرايي كه به بچه خودشون ميگن زشت انقدر بيشعور و بي لياقت هستن كه ارزش بحث كردن هم نداشته باشن ...

وای دقیقاً مگه میشه آدم به چشمش بچش زشت بیاد

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

😁😁انشاله خدا ی بچه سالم بم بده الهی...از همین حالا میدونم دماغش به هر کدوم از ما بره خوب نمیشه دعا میکنم به مامان بزرگم بره...ولی دعا میکنم خدا ی بچه سالم و سر به راه بده بم

عوض شدم!!آدمی دیگر شده ام با کوله باری از تجربه...                با زخم هایی عمیق..با شکست هایی پر درد...                         دیگر هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند آسان مرا مال خود کند...     دیریست از خداحافظی ها غمگین نمیشوم.. ‌                             به کسی تکیه نمیکنم و از کسی انتظار محبت ندارم...                  خودم بوسه میزنم بر دستانم،سر به زانوهایم میگذارم و خودم سنگ صبور خودم میشوم....                                                    حس خوبیست..‌.!!                                                                اینکه خودت همه کَسِ دنیای خودت باشی.....!!!
وای دقیقاً مگه میشه آدم به چشمش بچش زشت بیاد

از نعمت عقل محروم هستن بعضيا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤