برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمیکردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
واسه خندس عبارتی که همیشه میشنوم عزیزم متوجه هستم قصدتو خندیدن بود به طور کلی گفتم خیلی از جک ...
🙄 این جکا از اونجاس که میان همه امتحان رانندگی بدن بعد دختره ده بار خاموش روشن میکنه خودم به شخصه روزی که امتحان رفتم بدم تنها دختری بودم که قبول شدم اصلا کلا نمیتونستن روشن کنن اونام بخاطر صعف زن نیست بخاطر دقتشه بخاطر ظرافتشه
برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمیکردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
🙄 این جکا از اونجاس که میان همه امتحان رانندگی بدن بعد دختره ده بار خاموش روشن میکنه خودم به شخصه ر ...
تا حالا به این فکر کردی که چقدر القای باور اطرافیان تو زندگی ما تاثیر داره من رانندگی رو میزارم کنار بلفرض یکی کنار تو باشه و همیشه به تو بگه تو خوب نیستی تو بدرد اینکار نمیخوری تو چون زنی به درد اینکار نمیخوری تو ضعیفی نه تنها القا کنه بلکه تمسخر رو چاشنیش کنه حالا بیایم سراغ زن راننده همونطور که خودت گفتی تو تنها زنی بودی که تونستی اینکارو انجام بدی پس نمیتونی بگی زن چون ظریفه این توانایی نقض میشه که من اصلا متوجه نشدم چه ارتباطی بخ ظرافت داره ؟؟ مردا با استعداد رانندگی به دنیا نمیان رانندگی رو یاد میگیرن اعتماد به نفس برای اینکار بهشون تزریق میشه تشویق میشن و در مقابل زنی کخ با این استعداد به دنیا نمیاد از با قصد انجام دادنش تحقیر میشه با اشتباه کردن مسخره میشه و این موضوع نه یک بار نه دوبار نه یه جا سالها تکرار میشه واسه خودش واسه دوستش واسه مامانش مهارت حاصل تمرین و تجربه اس نه جنسیت