2777
2789

دوستانی که منتظرن ،انشاالله به زودی باردار بشین،فقط تو را خدا استرس نداشته باشین،من ماه های قبل روز شماری میکردم تا تخمک گذاری بعدشم تا موعدم این ماه اصلا یادم نمیاد چند اقدام کردیم

دیشب یه بی بی زدم منفی بود کلی ناراحت شدم ،صبح دیدم مثبت گفتم این اعتبار ندار همین الان اینا زدم مثب ...

همون دقیقه اول مثبت شد؟

بی صبرانه منتظر اومدنتم فندق من ای معجزه خدا😘😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دارم اشک می ریزم کاش هیچ کس تو دنیا بی بی چک منفی نبینه

حتما شوهرتو سوپرایز کن همینجوری بش نگو. تاخاطره بش براتون

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
اگه آمپول Hcg تا 20 روز قبل نزدی(آمپول آزادسازی تخمک ) 100% درسته

خانوم من این ماه کلومفین خوردم و آمپول hcg زدم دو فولیکول 18 و 19 داشتم بنظرت باردار میشم ؟؟

تو  در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند 😊 
خانوم من این ماه کلومفین خوردم و آمپول hcg زدم دو فولیکول 18 و 19 داشتم بنظرت باردار میشم ؟؟

انشالله که میشی خیلی عالیه فول 18 و 19 استرس نداشته باش گلم

با خدا باش پادشاهی کن😍😍
یعنی از لحظه ای که بخوای باردار بشیم تا لحظه بارداری بهش میگن تو اقدامیم درسته؟؟؟؟؟

بعله فک کنم همینجوریه مثل من که 4 سال جلوگیریی ندارم یعنی در اقدامم 

با خدا باش پادشاهی کن😍😍
استرس ندارم اما تو فکرشم . اولین علایم کی هست ؟

بنظرم تو فکرشم نباش به علائم دقت نکن چون تو بدنااا باهم متفاوت مثلا یکی از هفته4 حالت تهوع داره یکی از سه ماه دوم حالت تهوع هاش شروع میشه اینجوری ادم استرس میگیره که چرا پس علائم ندارم یا که دارم چرا مثل فلانی نیست...نکنه چیزیی شده خلاصه کلی استرس به ادم وارد میکنه

با خدا باش پادشاهی کن😍😍