2777
2789
عنوان

لباس پاره دوست پسرم

561 بازدید | 22 پست

بچه ها چند باری دوست پسرم با لباس پاره اومده سر قرار,البته از سرکار اومده منو ببینه

بهش گفتم اینجوری نیا بیرون میگه چون از سرکار اومدم اینجوریه

همش فکر می کنم ارزشی واسم قائل نیست که اینجوری میاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو بنده خدا خستس از راه کار داره میاد دیگه

چ توقعاتی دارین

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

مگه کارش چیه که لباس پاره میپوشه بلاخره بره خونه لباس عوض کنه بعدبیاد زشته😐

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔

من یه دوست پسر داشتم لیسانس مکانیک بود 

تو مکانیکی کار میکرد با لباس ابی نارنجی مکانیکی و روغنیش میومد پیشم خودش دنیاییی بود😂

تا با کفش کسی راه نرفتی ،قضاوتش نکن😇       امضا:دخترِ زرد

دغدغه.هاتون#  

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃