2789
عنوان

ژله لیوانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 22 پست
باشه عزیزم   . بنظرتون ژله ها رو با آب گرم درست کنم بهتر نیست ؟ همیشه وا میره فک کنم آبشون ...

لیوان ها رو پر اب نکن یکم سرشون خالی باشه میتونه دوتا لیوانتم اب داغ بریزی 

بالاخره منم دارم مامان میشم🥰🥰

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مفسدین کرونا 😂😂😂 شوخی میکنم  دو مدل است ی مدل مثل جام مانند ک بزرگ ی مدلش کوشولو برا ی نفر ...

😂😂😂 . اخه لعنتی سالگرد عقد و ازدواجمونو نگرفتم بخاطر کرونا . تولدشو نمیشه نگیرم

عههه . طرز تهیش چطووووره

ی لیوان آب داغ با ی بسته پودر ژله رو خوب هم بزن بزار کنار تا خنک بشه کاملا و بعد ی لیوان  شیر که تو دمای اتاق باشه بهش اضافه کن و خوب هم بزن تا یکدست بشه و بعد توش میوه بریز و بریز تو قالب...قالبت اگه فلزی باشه عالی میشه...بعد بزار فریزر خودش رو که گرفت بزار تو یخچال....فقط کف روی موادتو بگیر چون همون طوری میمونه و ظاهرش یدست نمیشه ....خیلی خوشمزه تر از بقیه ژله ها میشه و مفید هم عست و راحت هم از قالب بدون کاری میاد بیرون

بچه ها سلام...🙋‍♀️
بریزم داخل کتری بزارم رو شعله ملایم ؟ و اینکه بخام چند تا رنگ درست کنم چه طعمایی بگیرم  . از چن ...

ننننننننننننن تو کتری نه  تو یه ظرف نشکن چینی یا بلور بریز رو بخار کتری هم بزن تادشفاف بشه وهمش حل...تم تولدت چه رنگیه؟

شما از صبح اماده کن که به کارای دیگت برسی اونا کاری نمیشه 

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...