2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم به جاریم سرویس طلا ندادن😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2186 بازدید | 98 پست
پس نمیدونم فاز مادر شوهرت چیه   شما ازدواج فامیلی هستی یا احیانا جاریتون؟

ربطش  و میگی؟

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
نه به جاری آزاری  جارویسم

مچکرم#  

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر شوهر من اینطوریه...به من چیزی میده میگه نزار کسی بفهمه و وانمود میکنه یواشکی داده ، بعدا میفهمم ...

چقدر چرچیله

منم تازگیا متوجه شدم مادرشوهرم اینجوریه.فک میکنن خیلی کارشون درسته ک فتنه میکنن

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
پس نمیدونم فاز مادر شوهرت چیه   شما ازدواج فامیلی هستی یا احیانا جاریتون؟

من آشنای مادرشوهرم اینا هستم دوتا پدربزرگای شوهرم با پدربزرگم دوست بودن هم محله ایی و توی یه محله هم کار میکردن 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
ب درک.میخوای بعدا هی منت بذاره.دستتو بذار روی زانوی خودت و بلند شو اینجوری خیلی بهتره

اخه مشکلم اینه هی میاد بالا میگه چرا نزاییدی؟کی میزایی؟اخه یکی نیست به توچه که کی میزاییم مگه قراره برام چیکارکنی

برای سلامتی خانوادم و نی نی تو دلیم صلوات بفرستید.اجرتون باآقا امام رضا
ربطش چیه مگه؟

اگر فامیل باشه ممکنه بخاطر اینکه از خون خودشونه هواشو بیشتر داشته باشه

عکس این قضیه هم هست.یکی از اقوام عروس خالهدش شده.۴ تا جاری هستن.مادرشوهره دشمن خواهرزاده خودشه ولی اون عروسارو میذاره روی سرش

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
اول نارنگي ميخورد 😂😂  نميدونم دختر خالش مياد خونشون يا اين ميره خونه خالش 😂 مرتب پيش همنا😂 ...

شب و روزم دختر خالش میخوره 😂😂😂😂

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
اخه مشکلم اینه هی میاد بالا میگه چرا نزاییدی؟کی میزایی؟اخه یکی نیست به توچه که کی میزاییم مگه قراره ...

بگو چطور مگه!؟قشنگ دلیل سوالشو ازش بپرس.بعد هم اگه احیانا گفت میخوام بیام پیشت بگو ممنون خانواده م یا خودم هستم

الان شرایط منم مث جاریته... عقد ما و عقد برادر شوهرم دوماه فاصله داشت سر عقد بمن یه جفت گوشواره یه ت ...

الان چطورین توی ازدواجتون 

چرا یکیو بیشتر بهش محل میدن

من میدونم به اونم خیلی محل میدن اما خب بهش طلا ندادن

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
اخه مشکلم اینه هی میاد بالا میگه چرا نزاییدی؟کی میزایی؟اخه یکی نیست به توچه که کی میزاییم مگه قراره ...

بگوپ ن پ میخوام تو شکمم بزرگش کنم   

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

خودم یه زمانی مادرشوهر بشم هیچوقت عروسمو غریبه نمیدونم.کسی که زن پسرم بشه،یعنی دوستش داشته پسرمو میخواد شریک خوشی وغمش بشه،منم باید اونو همونجوردوست داشته باشم هرچی من بهش سرد وبی احترامی کنم قطعا توزندگیشون تاثیر میذاره،باعث سردیشون میشه.بقول قدیمی ها هرکسی گوشو دوست داره گوشواره رو هم دوست داره.