2777
2789
عنوان

خانما کمک.خونم پر از شپش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2937 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای منم این بلا سرم اومد وقتی میکشیشون یه بوی بدی داره کلا از خونه ببرش مثلاً بذار تو انباری جای ...

اصلا نمیمیرن هرچقدر فشار میدمشون.مگر اینکه با ناخن نصفشون کنم تا بمیرن.برنجمو نجات دادم حالا کلا پر شده تو خونه

شپش نیست اونا .ما هم چون خونه امون مرطوبه داریم نگران کننده نیست فقط حبوبات و این چیزا رو بذار یخچال

اتفاقا گذاشتم یخچال.فقط میترسم اینا تو خونه بیشتر بشن و کلا جا خوش کنن.خودشون میرن؟

اره بابا.نمیدونم دقیقا اسمش شپشه یا چی!!ولی از مورچه کوچیکتره و سیاهه🤢🤢خیلیم تند راه میره

مابش میگیم لولو زده برنجمون مثلااگه برنجه نمک بزن میاد بیرون 

برای شادی روح پدرومادرم صلوات ❤❤
کناره های خونرو پودر بپاش مواد خوراکی و غذاییم که ممکنه بزنه بزار یخچال یا فریزر برای برنجتم برنجتو ...

الان برنجو و حبوباتو نجات دادم.فقط اینا تو خونه میپلکن.چ پودری بزنم؟از خونه میرن؟

از عطاری گرفتی؟گفتی سم‌شپش بده؟

بابام گرفته بود اره فک کنم از عطاری گرفته بود . اگر شپش هسته چیز دیگه ای نیس تو موهاتم نگاه کن ببین موهات ک نداره اگر داره فوری کوتاه کن و برو حمام و با  این شونه راسته ها شونه کن . من بچه ک بودم تو مدرسه موهام شپش گرفته بود بابام لا ب لای موهام یکم حشره کش زد ولی مراقب بود ک تو چشمام نریزه یکم لای موهام زد و بعدم فرستاد حمام فوری از بین رفتن 

الان برنجو و حبوباتو نجات دادم.فقط اینا تو خونه میپلکن.چ پودری بزنم؟از خونه میرن؟

پودر مورچه کش بزن اگه زود به زود جارو برقی بزنی مواد غذایی نباشه از بین میرن خودشون خونه قبلی منم افتاده بود شپشک بعد یه مدت اینجوری از بین رفتن گوشه کنارای کابینتارو تمیز کن می تونی اسپری کامن ام بگیری برا کابینتا 

نور بر تاریکی پیروز است🕊