2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا!

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 23 پست
خندیدناش، رقصیدناش، حرف زدنش، جملاتی که میگه و چشات گرد میشه... خرابکاریاش     کمک کردناش ...

من کور شدم دیگه اینا رو‌نمیبینم دلم میخواد فقط در شبانه روز یه ساعت بشینم یه‌گوشه کسی کاری بهم نداشته باشه همش عصبیم روزی صد بار بکر میکنم بمیرم راحت میشم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

با شوهرت مشکلی دارین؟

هیچ وقت نیست همیشه دیر میاد انقدر دروغ میگه دیگه حتی لزومی نمیبینم ازش سوال کنم کجایی تا میاد هم میره میخوابه یا یه بهانه جور میکنه میره سر کامپیوترش آدمی هم نیست بشه باهاش صحبت کرد هی ننه من غریبم بازی درمیاره دعوا درست میکنه منم دیگه اعصابم نمیکشه باهاش بحث کنم

من کور شدم دیگه اینا رو‌نمیبینم دلم میخواد فقط در شبانه روز یه ساعت بشینم یه‌گوشه کسی کاری بهم نداشت ...

عزیییزم، فکر کردم بچه نداری.

حتما الان تو دوره ای هستی که کمی گرفتار مشکلات شدی. ولی بدون این روزا هم میگذره...

فقط اینکه چند وقت بعد ، این بچگی ها، این شیرین زبونی ها، این کارای قشنگ بچه هامون دیگه تکرار نمیشه. اونا بزرگ میشن و یه روزی از پیش ما میرن.

تا کنارمون هستن از بودنشون لذت ببریم.

هیچ وقت نیست همیشه دیر میاد انقدر دروغ میگه دیگه حتی لزومی نمیبینم ازش سوال کنم کجایی تا میاد هم میر ...

خب حتما پیگیر باش ببین مشگلش چیه؟ 

خدایی نکرده سرش ب جایی گرم نیست؟ 

چندساله ازدواج کردی؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
خب حتما پیگیر باش ببین مشگلش چیه؟  خدایی نکرده سرش ب جایی گرم نیست؟  چندساله ازدواج کردی ...

اصن برام مهم نیست انقدر بی مهری دیدم تو این ۵سال به اندازه کافی انگیزه واسه جدا شدن از دارم ولی به وقتش باید مستقل سم نمیتونم برگردم خونه بابام

اینو همه مامان ها تو عصبانیت میگن به دل نگیر😁

نه بابا کلا پشیمون از بچه دار شدن😂😂😂

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.