2777
2789

خوش به حال اونایی که دستشون به کار خیر هست همش.

امیدوارم هر کس به هر آرزویی داره برسه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔😔😔😔😔

برا مرگم دعا کنید کل بدنم پر جا تیغه گردن پا دست همه جا جای تیغه میتونم عکس بگیرم بیمارستان رفتم همه چیز دست زدم ولی کرونا نگرفتم بالا 60قرص خوردم ولی زندم برا مرگم دعا کنید میتونم برم ده طبقه خودمو پرت کنم بمیرم ولی ابرو خانوادم می‌ره اگ مثل مریضی کرونا بمیرم خب میگن مریض شده مرده ابرو خانوادم نمیره دعا کنین سرطان دردی کوفتی بگیرم بمیرم

کاش منم پولدار بشم 🥺 

به فحشای بعدش و در اومدن چشم دشمنام می ارزه 😁

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
به آرزوت رسیدی؟

در اون حد نه، خیلی کم 

مهم اینه که ادم بتونه پا بذاره روی خواسته های دلش و از اون چیزی که دوست داره بگذره و به دیگران ببخشه. به نظرم قدم اول خودسازیه. 

دل بزرگی میخواد.

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

وای گفتی

منم ارزوم اینکه اینقدر پول داشته باشم ک ب هر کس ک دوسش دارم هدیه هایی ک دوس داره بدم

نمیدونی چ حس خوبیه هدیه دادن مخوصا اگه هدیه چیزی باشه ک اون طرف دوسش داشته باشه

الانم ک پولدار نیستم گه گاه هدیه های کوچیک میدم ب اطرافیانم ولی شوهرم خیلی همراهی نمیکنه

ان شالله برسه اونروز ک یه عالمه پول داشته باشم و مدام واسه بقیه هدیه بخرم

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...
در اون حد نه، خیلی کم  مهم اینه که ادم بتونه پا بذاره روی خواسته های دلش و از اون چیزی که دوست ...

افرین همینه

چقدر خوب میشه ادم اینقدر مهربون باشه

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...