2777
2789

شوهرم از اول ازدواجمون تاحالا شاید دهبارم صدانزده باشه اسمممو. 

میگه خانوم😕

اون روز بهش میگم اسمم یادت نره یه وخ😁

نه ساله زنشم. 

ان شالله همگی موقع مرگ ارامش داشته باشیم. و با روح شاد بریم اون دنیا🥰😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😎😎😎عَ یَ 

😆✌

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

اسممو

شوهرم جوگیر میشه جلوی بقیه بهم میگه حاج خانوم

بارها حرفمون شده سر این قضیه

اگـرچه توبه شکستـم امیدوار تو هسـتم برای ذلّـت شیطـان مرا ببخـش خدایـا        ز قطره قطره اشکـم بشوی لوح گنــاهم به دانـه دانـهٔ باران مرا ببخش خدایـا

چند تا پسر دایی خیلی شیطون دارم برا اینکه همسرمو اذیت کنن خانومش صدامیکنن البته برا شوخی

چون همسرم خانومم صدامیکنن تو جمع

ولی همکارا خودم یا همسرم فامیلیمو صدا میزنن 

فامیلا هم دختر عمو یا دختر عمه میگن گاهی هم اسمم با پسوند جان

نه همسرم حساس نیستن

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤

اسمم آنیتا ست ولی بیشتر نیتا صدام میکنن ولی هر چی که اولش آ باشه رو همه بهم میگن همکار هام هم فامیلیم رو صدا میکنن تنها کسی که بهم میگفت دختر عمو عشقم بود که بعد از اعتراف بیشتر اوقات بهم میگفت عشقم گاهی هم اسمم رو صدا میزد

اصالت... خیلی کلمه سنگینیه .. با اصالت باش.. هیچ ربطی هم به منطقه وتیپو پول و شغل و میزان تحصیلات و ماشین نداره .. فقط به خانواده و تربیت برمیگرده...