2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخوام قرص آرژنین بگیرم

قرص آرژنین هم بد نیست اما برخلاف تصورات توی ست شما تاثیر زیادی روب صفحه رشد نداره و همه اینها با هم میتونه یکم کمک کننده باشه.

توجه داشته باشین آرژنین هلث اید از بقیه بهتره اما باز هم خوردن آمینو اسیدهایی مثل آرژنین عوارض داره ترجیحا از مواد طبیعی مثل تخم مرغ و سویا دریافتش کنید.

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
قرص آرژنین هم بد نیست اما برخلاف تصورات توی ست شما تاثیر زیادی روب صفحه رشد نداره و همه اینها با هم ...

ی دختر 15سالع هم رشدش بسته اس یا نع صورتشم تازع جوش زده ولی دوسالع پری میشع از خودم مطمئن نیستم بلند شم ولی اجیم ای کاش بلند بود اون 153

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
واقعا خوبه🤔🙁

اون شخصی‌ که مد نظرمه که واقعا خوبه. قیافش‌معمولیه ولی به خودش خوب میرسه. هیکلشم عالی. با هم که میریم بیرون همش به اون شماره میدن😑😑😑😑😑

شما هم اعتماد بنفس داشته باش به خودت

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊
من چن ساله ک 40ام تازع 42

اگه میخوای وزن اضافه کنی شبی دو تا بستنی بخوری و شیرینیجات سریع وزنت میره بالا

کاربر جدید نیستم، نزدیک بود شناسایی شم کاربری قبلیمو لغو کردم  به خیر گذشت، عاشق حیوونا هستم  
اون شخصی‌ که مد نظرمه که واقعا خوبه. قیافش‌معمولیه ولی به خودش خوب میرسه. هیکلشم عالی. با هم که میری ...

😂😂😂😂🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

والا منم طرفم اصلا چیزی نمیگه راجب قدم خودم دوست دارم چند سانت بلند تر باشم اون میگه اینجوری شیرین تری😐

اعتماد بنفس هم ک دارم😅

ی دختر 15سالع هم رشدش بسته اس یا نع صورتشم تازع جوش زده ولی دوسالع پری میشع از خودم مطمئن نیستم بلند ...

خیر اتفاقا بهتر زمان مصرف هست.

قرص کلسیترا مصرف کنه و آرژنین توی بعضی ها سبب جوشزایی میشه ورزش برای افزایش قد هم نرم افزر داره توی گوگل پلی که خیلی کمک کننده هست و تحریک صفحات رشد رو باعث میشه.

برای جوش صورت هم از فوم آکنه لاین به همراه ژل پیشگیری از جوش سی گل و ژل ضد جوش اورین بیوتک استفاده کنه و شبها قبل از خواب محلول کلیندامایسین یک درصد رو بزنه .

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...