2777
2789
یعنی صمغ رو باید توی یخچال نگه داشت؟

ن اصلا ی جایی ک دمای محیطش ن خیلی سرد باشه ن خیلی گرم وگرن خراب میشه

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
اول ک ی دایرع ورمیداری بادوتادستات میکشی بامیچسبونی ب هم اگه خیلییی چسبید ب دستت فوتش کن تاخنک شه زی ...

ممنون از راهنماییت 

فقط ی سوال الان ک فصل کولر نیس چجوری خنکش کنم ؟ باز بزارمش توی یخچال؟ بعد اینکه روی جعبش نوشته ب اندازه ی بند انگشت بردارید ب نظرت بیشتر بردارم باعث نمیشه ک دیر تر شل بشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از راهنماییت  فقط ی سوال الان ک فصل کولر نیس چجوری خنکش کنم ؟ باز بزارمش توی یخچال؟ بعد ...

اره اندازه ی توپ کوچولو ودار بستگی داره کجابدنت بخای استفاده کنی فیلمای اموزشی هم هست اونارو نگاه ک راحت اپیل کنی تویخچال اصلانزار بزار توکمدت هم خنکه هم تاریک من ک گذاشتم کمدم درشو محکم ببند هواتوش نره وقتیم دستت خیسه دست ب مومت نزن

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.

سلام من اول یه تیکه به اندازه گردو یاحتی کوچکتر برمیدارم بین دو انگشت گردش میکنم بعد روی پام یه تیکه کوچیک می کشم به یدفعه برمیدارم سعی کن یه دفعه جای زیادی و صمغ نزنی چون اونجوری نمیتونی بکنی

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
ن اصلا ی جایی ک دمای محیطش ن خیلی سرد باشه ن خیلی گرم وگرن خراب میشه

❤🎈⚘

سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات  و هدفهات...