2821
2789

من سیر تر

سیر ترشی همش میخورم

به خاطر خاصیتش

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من سیر تر سیر ترشی همش میخورم به خاطر خاصیتش

من سیر تر هم خیلی دوست دارم امتحان کنم..ترشیش که دیگه نگم عاشقشم..اما از بوش میترسم یهو جایی برم یا یکی بیاد زشت بشه

اره ولی ادم میترسه یهو ناجور بشه 

مگه سرکار میری؟یا اگه نمیخوای زود بری اثرش میره

میتونی بعد خوردن سیر جعفری بخوری که بوش رو ببره

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
[QUOTE=136216568]قربونت عزیزم...منم دلم هوس کرد😁😁[/QUببخشید به هوس انداختمت

نه عزیزم خوب کاری کردی حالا شب شوشو رو بفرستم بره بگیره برا افطار شاید یکم اشتهامم باز شد..مرسی ازت

چون میگذرد غمی نیست...
من سیر تر هم خیلی دوست دارم امتحان کنم..ترشیش که دیگه نگم عاشقشم..اما از بوش میترسم یهو جایی برم یا ...

واقعا نخوردی؟

بهت پیشنهاد میدم حتما سیر تر بخور خیلی خاصیت داره.

مرسی فددتشم 

خواهش میکنم خدا کنه🌹🌹

عه جدی

یجور سیر ترشی که قهوه ای و شیرین میشه چندسال میمونه بو نمیده 

یجورم مثل خیارشور درست میشه اونم خیلی مزه ش جالبه اصلا فکرنمیکنی سیر میخوری بو و مزه ش خیلی تغییر میکنه 

از این دو نوع بخور

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘