2777
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 5150 بازدید | 26 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من کلا روغن رو عوض کردم واسه آشپزی.  فقط روغنای طبیعی استفاده میکنم.

بچه ها و همسرت غر نمیزنن؟ من حدودا چند ماه استفاده کردم روغن های طبیعی رئومثثل روغن شحم و روغن ارده کنجد ولی بچه ها بدغذا شده بودن دوباره الان چند ماهه از همین روغن های صنعتی دارم استفاده میکنم 

بچه ها و همسرت غر نمیزنن؟ من حدودا چند ماه استفاده کردم روغن های طبیعی رئومثثل روغن شحم و روغن ارده ...

عزیزم اول دوتارو ترکیب کن طوری که درصد روغن صنعتی بیشتر باشه در طی دوماه کم کم درصد روغن سالم رو بیشتر کن. یهو عوض کنی صد در صد شاکی خواهند شد. قطره قطره زیاد کن. به مرور. 

ماهم اول شکی بودن بعد یاد گرفتم چکار کنم. الان دیگه اصلا شاکی نیستن.  خودشون روغن زیتون خام بودار   میریزن رو پلو.

من ریزشم هورمونیه یه افسرده به تمام معنا شدم چیکار کنم؟😭

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده

@sevdajoooooon  

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.