2777
2789
من قبل کرونا نوبت میکرو‌گرفتم واس فروردین ک کنسل شد الانم میترسم دستگاهس الوده باشه

عزیزم دستگاه به پوستت نمیخوره که آلوده باشه سوزن نو رو جلوی خودت باز میکنه و به دستگاه یا به قلم مخصوص بلید وصل میکنه و کار رو انجام میده

عزیزم من خودم کار میکنم، جایی که میری معتبر باشه اتاق ایزوله و بهداشتی جدا برای انجام کار داشته باشه ...

اره میرم میبینم اگه رعایت کنن انجام میدم

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم دستگاه به پوستت نمیخوره که آلوده باشه سوزن نو رو جلوی خودت باز میکنه و به دستگاه یا به قلم مخص ...

اها ممنووون

درد داره؟

اره بستگی داره چقدر عمیق بزنه برات.... من واسم با میکرو خط مینداخت بعد با دستگاه تاتو میاورد رو خطا اخراش خیییییلی درد داشت  ...ولی تا یک هفته بعدش حتی پیازم خورد میکنم دودش میرفت تو ابروهام میخواستم بمیرم یعنی مینشستم کف آشپزخونه دست میزاشتم رو سرم از بس درد میکرد ولی خب چ کنم مریضم دوباره میرم 😬😬😬 اخه خدایی خیلی خوشگلم مبکنه رو صورتم خیلی تاثیر داره

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم رخ خواهد داد 😍💜
باورت نمیشه ۸۰۰تومن شد جمعاباترمیمش

عزیزم شما کدوم منطقه هستین این قیمت گرفتن ازتون؟ بعضی ها با رنگ های برند معتبر کار میکنن و بعضی جاها از رنگ های فیک و کیفیت پایین برای همین قیمت میکروبلید خیلی متفاوته

باورت نمیشه ۸۰۰تومن شد جمعاباترمیمش

اره منم همین حدودا شد خواستم ببینم با من گرون حساب کرده یا کلا قیمتا همینجوریه

اره بستگی داره چقدر عمیق بزنه برات.... من واسم با میکرو خط مینداخت بعد با دستگاه تاتو میاورد رو خطا ...

وای اره خیلی نما میده به صووورت

وای اره خیلی نما میده به صووورت

😍😍😍خیلی الان واسه سه شنبه نوبت رنگ مو گرفتم و ابرو و کوتاهی مو یهو لولو میخام برم تو هلو بیام بیرون😂😂😂

کجاانجام دادی هزینش؟میشه ببینم عکس ابروهاتو البته اگ مشکلی نداره

جمعابا ترمیم شد ۸۰۰ من ارایشگاهش رفتم

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
اره منم همین حدودا شد خواستم ببینم با من گرون حساب کرده یا کلا قیمتا همینجوریه

جاهای دیگه ۴۰۰یاحتی۱۰۰بود ولی من رفتم پیش ایشون چون هم تعریف شنیده بودم  هم اینک کارش فوق تخصصیه

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
قشنگ شده.مبارک باشه.مشکی زدی؟

مرسی عزیزدلم والاقهوه ای متوسط بود کمکم داره تغییررنگ میده یساله الان 

جاهای دیگه ۴۰۰یاحتی۱۰۰بود ولی من رفتم پیش ایشون چون هم تعریف شنیده بودم  هم اینک کارش فوق تخصصی ...

اهان اره من ۷۰۰ ازم گرفت ولی عالی واسم زد