2777
2789
عنوان

با خدا قهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 37 پست
وااااي من نميتونم انقدر صبر كنم ميميرم ديگه...... مشكلشون چي بود؟؟؟

من فقط میخاستم بگم مدت زمان انتظار شما با اونا قابل قیاس هم نیس

پس بخاطر این چن ماه اینقدر ناامید نشو

انشاالله هرچه زودتر خدا دامنتو سبز کنه

قرار نیس بخاطر منتی ک خدا سرمون میذاره و نعمتی مث بچه بهمون میخاد بده،با خودش قهر کنی

مث اینکه همسایه ات باهات قهر شه بگه چرا فلان مانتوت رو ک اتفاقا خودت خیلی دوسش داری به من نمیدی

خیلی کار غیر عاقلانه ای هستش

ولی وقتی خودت ببینی همسایه ات به این مانتو علاقه داره،و لیاقت نگهداریشو داره،خودت رغبت پیدا میکنی ک این مانتو رو بهش هدیه بدی

این حالا یه مثال بود

همسر عزیزم خیلی دوستت دارم.مرسی ک هستی.حتی فکر نبودنت دیوونه میکنه آدمو        ❤ سایِتان از سرمان کم نشود حضرت یاااااار ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااي من نميتونم انقدر صبر كنم ميميرم ديگه...... مشكلشون چي بود؟؟؟

همسر عزیزم خیلی دوستت دارم.مرسی ک هستی.حتی فکر نبودنت دیوونه میکنه آدمو        ❤ سایِتان از سرمان کم نشود حضرت یاااااار ❤
نگو...حتما یه حکمتی داره... منم خیلی پافشاری کردم که حتما باید همین ماه باردار بشم... خلاصه باردار ...

با دل شکسته برات دعا کردم عزیزم انشالله به زودی دخترت مثل بلبل حرف میزنه .تخم کبوتر بهش بده بخوره .اگر دکتر بردیش غم به دلت راه نده همه بچه ها همه کاراشون یک زمان نیست یکی دیر راه میره یکی دیر حرف می زنه .یکی دیر دستشویی می گه بچه خواهرم ۴ ماه دیگه ۴ سالش تموم مبشه تازه دستشوییشو می گه .شمام برای من دعا کن خدا بچه سالم و صالح بهم بده ۵ ساله منتطرم

با دل شکسته برات دعا کردم عزیزم انشالله به زودی دخترت مثل بلبل حرف میزنه .تخم کبوتر بهش بده بخوره .ا ...

خدا به حق امام حسین دامنت به زودی سبز شه.عزیزم...ممنونم

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

دوستم هنوز زوده واسه اینی که میگم ولی بعضی مشکل خود ایمنی دارند بدنشون جنیینو مثل دشمن می دونه و پس می زنه اجازه لانه گزینی نمی ده .اینو تو پس زمینه ذهنت داشته باش .ایشالله که بزودی باردار بشی و به این کارها لازم نباشه.اول ارامش بعد سونو رحم لوله چون تخمکهاتون خوبه .ویتامین دی .اهن خون ..و بعد اخر سر خود ایمنی