2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 37 پست
چ سخت

خیلی سخته واقعا من واسه عیدم هیچی نخریدم بخدا روم نمیشه برم بیرون بهشم میگم میگه بهر ولی بعدش بداخلاقی ومنت میذاره منم ازمنت گذاشتن متنفرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چجوری؟

مثلا خیلی مردا هستن ک از تعریف و تمجید خوششون میاد

مثلا بگو عشقم مرسی ک واسه زندگیمون تلاش میکنی و پول در میاری تا من تو آسایش باشم. هی تعریف کن تا ترغیب بشه پول بده بهت

یا مثلا یکم ناز کن بگو عشقم شنیدم میخوای‌برام مانتو بخری

یا بگو شنیدم میخوای ب خانوم خوشگلت پول بدی

واسه منکه اینجوری خیلی جواب میده

البته من شوهرم خسیس نیس فقط بلد نیست چیکار کنه

بِه از این چه شادمانی🥰✨ که تو جانی و جهانی 😌❤️
یه کار انلاین پیدا کن. مثلا فالوور اینستا و اینا یا تایپ یا ادمین یه پیج تلگرام برو تو این کارا.کسب ...

مثلا تولید محتوا تو اینستا بعدش درامد کسب کن باهاش. استقلال مالی پیدا کنی

مگه دوره ی نامزدی نداشتی عزیزم؟الان عقد کردید یا عروسی هم گرفتید؟

عروسی کردیم دوره نامزدی من ازش لباس واینجور چیزا نمیخواستم بعدم تا این حد اینجوری نبود

عزیزم  اون وطیفشه خرجی شما رو بده

اره هست الان کارت پولو کامل میده دست من که خورده نداشته باشه بعد بهش میگم خب یه مقدار بزار برامن میگه از رو همون بردار این سیاستشه میگه این پس اندازه وفلان تازه رندشم میکنه که آدم برنداره

واو میخواد پس انداز کنه برا آخرتش فکنم😁

مثلا مهمونی واینا خیلی میده البته غرشم به من میزنه ولی وقتی واسه من میخاد خرج کنه جونش بالا میاد منم خوکه بابامم خرجی ندارم که این سرولباس منم نمیخاد بده

مثلا تولید محتوا تو اینستا بعدش درامد کسب کن باهاش. استقلال مالی پیدا کنی

شوهرم بد دله فردا هزارتا انگم میزنه بهم والا یه دوبار داداشش اومد دنباد من یه جنگی راه انداخت روانیه

خیلی سخته واقعا من واسه عیدم هیچی نخریدم بخدا روم نمیشه برم بیرون بهشم میگم میگه بهر ولی بعدش بداخلا ...

مردا اکثرا منت میذارن بنظرم 

من بابام منت میذاشت قهر کردم باهاش یه سال شایدم بیشتر خیلی بهم سخت گذشت البته بابام وضعش در حد شوهر شما نبود الان فرق کرده خودش هرماه میریزه می‌ترسه قهر کنم منت نمیذاره 

اره هست الان کارت پولو کامل میده دست من که خورده نداشته باشه بعد بهش میگم خب یه مقدار بزار برامن میگ ...

ببین تقصیر خودتونه.....شما قدر نیازتون بردار همیشه ....اگر هی بگی ناراحت میشه برندارم غر میزنه واینجورچیزا اونم عادت میکنه ......زنی که خرج داره ارج داره

مثلا خیلی مردا هستن ک از تعریف و تمجید خوششون میاد مثلا بگو عشقم مرسی ک واسه زندگیمون تلاش می ...

بخدا انقدر بهش میگم انقدر از این حرفا بهش میزنم حتی انقدر شده ازش تشکر میکنم هیچ انگار گاوه

مردا اکثرا منت میذارن بنظرم  من بابام منت میذاشت قهر کردم باهاش یه سال شایدم بیشتر خیلی بهم سخ ...

برو بخر بابا

منم شوهرم تا میرم پلاستیک فروشی 

میگه هان باز رفتی اشغال خریدی میگم دوس نداری مشکل خودته