2777
2789
عنوان

فوت برادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1967 بازدید | 69 پست

خدا بیامرزش...خدا بهت صبر بده...ولی تعجب میکنم برادرن تازه

فوت کرده شما اومدی تاپیک زدی 🤔🤔🤔😏😏

به طور یقین بدانید که وعده خدا حق است ولی اکثر مردم از این حقیقت اگاه نیستند...آیه۱۳سوره قصص

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته تسلیت میگم، منم ۴۰ روزه مادرمو از دست دادم، دعا کن خدا اون دنیاشو بهتر ازین دنیاش کنه

عزیزم خدا خیلی مهربونه تا بندشو پاک نکنه نمیبره  روحش شاد درکت میکنم وای داغ مادر خیلی سخته 

خرابم سه شبه نمیتونم بخوابم  بمیرم براش خواهرش بمیره کاشکی من میمردم

براش قران بخون

بى تابى نكن

بزار اونم ارامش پيدا كنه 

قران بخون هم خودت اروم ميشى هم داداشت

هم فكرهاى بد به سرت نمياد

ميدونم روز هاى سختى هست

اما ميخوام ازت كه قوى باشى و حواست به بقيه خانواده هم باشه گريه كن اما نه جورى كه از حال برى 

کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...
سلام.ببخشبد من ی سوال دارم.حالا پیشاپیش واقعا میگم قصد ناراحت کردن ندارم ولی برام سواله کسی ک تازه ع ...

ایقدر دلم داره اتیش میگیره شش ماهه دارم گریه میکنم  از شهریور اومدم تا براش از دوستان بخوام تا دوستان براش فاتحه بخونن خدا قسمت هیچکی نکنه  من دیشب اونجا بودم امروز کمی حالش خوب شد دکتر گفت باید دورش خالی باشه  من خونه ی خودم بودم که فوت کرو خدا قسمت نکنه اینجا همه دوستام هستن حرف زدن باهاشون به ادم دلگرمی میده مرگ برادر چیزی نیست که ادم دروع بگه کمی فکر کن بعد حرف بزن عزیزم 

ایقدر دلم داره اتیش میگیره شش ماهه دارم گریه میکنم  از شهریور اومدم تا براش از دوستان بخوام تا ...

عریزم من نگفتم ک دروغ میگی.من گفتم چجوری ادم میتونه اونقدر هوشیار باشه ک تامیک بزنه..چون من خودن با یه اتفاق ناگوار تا یه هفته میرم زیر سرم..بازم ببخش.خدا رحمتشون کنخدا صبر بده بهتون.خدایی ک دردو میده صبرو هم میده.

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
ببخشید خدا بهتون صبر بده منم برادرم تصادف کرد سه سال پیش مریضی بردارتون چه نوع بود

اولش بی اشتها شده بود دیررفت باور نمییکرد چیزی باشه دیگه گلوش بسته شده بود نمیتونست غذا بخوره رفت دکتر بهش گفت سرطان داره شهریور عملش کردن عیدم شیمی درمانی کرد بدنش دیگه ضعیف شده بود جواب نمیداد حتی عیدم نتوتستیم دکتر میگفت هیچکی نباید بخاطر ویروس بیاد ببینه سرطان داشت سرطان لعنتی

عریزم من نگفتم ک دروغ میگی.من گفتم چجوری ادم میتونه اونقدر هوشیار باشه ک تامیک بزنه..چون من خودن با ...

میگم شش ماهه داریم گریه میکنیم اگه یه دفه باشه درست میگی   من تنها توخونمون هستم صبح باید برم بهشت زهرا

عزیزم تسلیت میگم الهی خدا به روحش آرامش بده🖤😔الهی خدا به حق این ماه عزیز به دلتون صبر و آرامش بده💔🥀 

خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙        دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی  لطف میکنی 
براش قران بخون بى تابى نكن بزار اونم ارامش پيدا كنه  قران بخون هم خودت اروم ميشى هم داداشت ...

نمیتونم بنویسم وگرنه توصیح میدادم میفهمیدی چرا اینجا از تنهایی با شماها دردل میکنم قصش درازه ایقدر بهت بگم که دا اش کوچیگم من رفتم برادرمو ببینم منو بغل کرد از خونه انداخت بیرون میگم اگه خواستی یهروز حوصله داشتم میگم دلیلشو ماها تنی ناتنی هستیم من با خواهرهای پدری برادرم دعوام شد برادر تنی خودم خواهر داداشمو گرفتو خواهر برادر بزرگم میشه خواهرزن برادر کو چیکم  بخاطر اینه برادرای دیگم رفتن من صبح میرم