2777
2789
عنوان

چطور باید بیخیال بشم برای بارداری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2032 بازدید | 33 پست
همین دیگه تقصیر دکتر بیشعورمه منو شوهرم رو امیدوار کرد هی گفت ماه دیگه بعد هم نشد ما استرس گرفتیم

اصلا نمیشه با اطمینان گفت این حرفو که کی یاردار میشی... ولی اگه جواب آزمایشاتنون خوبه نگران نباش دیر و زود داره سوخت و سوز نداره...

عشق سالهای کرونا... پسرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین دیگه تقصیر دکتر بیشعورمه منو شوهرم رو امیدوار کرد هی گفت ماه دیگه بعد هم نشد ما استرس گرفتیم

این حد از استرس از یه خانوم نماز خون بعیده ها.

دکترت چکارس که بگه این ماه یا ماه بعد. خداست که تصمیم میگیره. همونطور که وقتی دکتر میگه تو باردار نمیشی باز خدا تصمیم میگیره که بشه یا نشه.

یکم آروم باش دختر خوب.

مگه چندماه اقدامی که به این حد از آشفتگی رسیدی؟

پس توکلت کجاست؟

واستعینوا بالصبر و صلاه... راستی اون بیخیالی که میگن زوری نمیشه، باید به اون حس برسی و بسپاری به خودش. البته امیدوارم خیلی زود تاپیک بارداریتو ببینم.

عزیزم این یه واقعیته که استرس برای اقدام یک مخرب بزرگ هست

من اینو قبل اقدامم بارها شنیده بودم اما قبول نداشتم

وقتی تصمیم گرفتم اقدام کنم چنان استرسی داشتم در حد جنون

نهاروشامم شده بود فکرواسترس اقدام

فکر اینکه ایا اقدامم گرفته؟ ایا باردارم؟ اگه نگرفته باشه چی؟ اگه امروز باید اقدام میکردم ولی نکردم چه کنم؟ نکنه فردا (روزهای نزدیک به پریود بعدی  )هم باید اقدام داشته باشم؟

بعد یه روزهای خاصی با توجه به سیکلت باید از کیت تخمک گذاری استفاده کنی

من مثل دیوونه ها از روزی که پریودم تموم میشد از شدت استرس روزی سه بار کیت میزاشتم

شاید باور نکنی اما حقیقته

من فقط اون دوران کلی پول کیت دادم

همه ش توی سایتها دنبال علایم بارداری بودم و اونارو درخودم جستجو میکردم

نتیجه چه بود؟؟

نتیجه اینکه پریود ۳۲ روزه من اخرین بار رسید به ۵۴روووووووز

یعنی ترکیدم از بس بی بی چک خریدم

چون فک میکردم باردار هستم که این همه از پریودم گذشته

اما حقیقت این بود که من باردار نبودم بلکه شدددت استرس تمام سیستم بدنم رو بهم ریخته بود

و این ناکامی ها همچنان ادامه داشت

تا اینکه امتحانات ترم دانشگاه شروع شد و من کلا بیخیال شدم و استرس اقدام جای خودش رو به تمرکز روی درس و امتحانات داد و در کمال ناباوری من دقیقا همون ماه که حواسم فقط  به درس بود باردار شدم

خواستم بگم این یه حقیقت محض هست

باید رهاش کنی , فراموشش کنی و حتی یک لحظه هم بهش فکر نکنی

خیلی کار سختیه میدونم

اما مجبوری

تنها راهش هم اینه که خودت رو با یه موضوع یا هدف نسبتا مهم سرگرم کنی

مطالعه, خیاطی, ورزش یا هرچیزی که تمرکزت رو از اقدام خارج کنه

شک نکن اگر خدا بخواد همون ماه نتیجه میگیری

دیدم حال روزت خیلی شبیه به من بود خواستم کمکی کرده باشم امیدوارم تجربه من بهت کمک کنه

عزیزم این یه واقعیته که استرس برای اقدام یک مخرب بزرگ هست من اینو قبل اقدامم بارها شنیده بودم اما ق ...

اره دقیقا عین منی منم کلی کیت و بی بی چک و پول ازمایش و سونو میدم همش خسته شدم ولی من با چی خودمو سرگرم کنم ی شهر دیگه ازدواج گردم از خونوادم دورم فقط هم خونه هستم

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  
اره دقیقا عین منی منم کلی کیت و بی بی چک و پول ازمایش و سونو میدم همش خسته شدم ولی من با چی خودمو سر ...

میدونم باوجود این کرونا و قرنطینه شرایط سخت تر هم شده

من نمیدونم چه چیزی سرگرمت میکنه

اما خودم به شخصه با فیلم های طنز و علمی تخیلی خیلی سرگرم میشم

سریالهای کره ای رو هم دوست دارم و گاهی قبلنا روزانه ساعتها وقتنو با دیدن فیلم و سریال میگذروندم و گذر زمان حالیم نمیشد

یا بازیهای آنلاین خیلی منو به خودش مشغول میکنه , یهو به خودم میام میبینم چندساعته دارم بازی میکنم  

یا هنوز که هنوز عاشق رمان عاشقانه هستم , رمان اگه دوست داری خیلی میتونه سرگرم کننده باشه

خلاصه این فیلم دیدن و بازی کردن و توی تلگرام و اینستا چرخیدن و رمان خوندن خیلی میتونه برای رفع استرس اقدام توی این قرنطینه و خونه نشینی کمک کننده باشه  توکل برخدا انشاالله که بزودی باردار میشی و تجربه ت رو دراختیار اقدامی های پراسترس قرار میدی  

راستش دارم گریه میکنم دیگه خستههههه شدم بخدا سر نماز فقط دعام شده همین بعد با خودم فکر میکنم میگم خد ...

اگه همینجوری بمونی یه روزی میشی مثل من قید بچه‌ دار شدن رو میزنی که دیوونه نشی

من بعد ۶ سال به شوهرم‌گفتم همه زوجها قرار نیست بچه دار شن من بچه نمیخام 😔

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉
عزیزم این یه واقعیته که استرس برای اقدام یک مخرب بزرگ هست من اینو قبل اقدامم بارها شنیده بودم اما ق ...

عزیزم چقدر حرفات کمکم کرد..

از خدا می خوام بهم یه فرزند سالم و خوش قدم عنایت کنه.دوست داشتی یه صلوات واسم بفرس. 
عزیزم چقدر حرفات کمکم کرد..

خب خداروشکر   

وقتی به این باور رسیدم و به چشم دیدم که استرس به راحتی چه بلایی میتونه سر نتیجه ی اقدام 

بیاره و باعث غم و اندوه بشه , از اون روز سعی کردم هرکس که به این وضع دچار شده رو راهنمایی کنم , استرس رو کنار بزار و نتیجه ش رو به یاری خدا ببین و بعداز اون استرسی هارو راهنمایی کن    

خب خداروشکر     وقتی به این باور رسیدم و به چشم دیدم که استرس به راحتی چه بلایی میتونه س ...

من هم خودمو سرگرم کردم و فقط دعا میخونم

از خدا می خوام بهم یه فرزند سالم و خوش قدم عنایت کنه.دوست داشتی یه صلوات واسم بفرس. 
خصوصا دعای ربی هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین توی سجده ی ...

ممنونم عزیزممممم