2777
2789
عنوان

خدایی جو ندین دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 91 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

طبق تمام موازین شرعی  اعم از صداقت ، جواب منو بدین😁 

خداییش  شماها  چیزی حس کردین ؟ 

من رو زمین نشستم چند ساعت ، ولی هیچی متوجه نشدم 🙈

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
چی شده ذوقی جونم؟😁😁

گفتن ۹۰درصد پسر شده

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶
طبق تمام موازین شرعی  اعم از صداقت ، جواب منو بدین😁  خداییش  شماها  چیزی حس کر ...

نه

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 
طبق تمام موازین شرعی  اعم از صداقت ، جواب منو بدین😁  خداییش  شماها  چیزی حس کر ...

نه واقعا طبق همونا که عرض کردین 😂

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶
الان دربندم ولی خونه ی خودم پاسدارانه تو تاپیک کامل گفتم

بله عزیز درسته پس لرزه زیاد میاد انشالا که رفع بشه و باعث فعال شدن آتش فشان دماوند نشه چون گازش سمی هست و الان خیلی خیلی سال هست که خاموش اگه فعال بشه الفاتحه 

گفتن ۹۰درصد پسر شده

چی پسر شده؟😵😵😵

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

چی پسر شده؟😵😵😵

زلزله رو بزرگش میکنن ترس میندازن تو دل بقیه

بله عزیز درسته پس لرزه زیاد میاد انشالا که رفع بشه و باعث فعال شدن آتش فشان دماوند نشه چون گازش سمی ...

شما که بدترش کردید الان بنده خدا بایدبشینه تا صبح گریه کنه

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز