2777
2789
عنوان

نسبت به شوهرم خیلی بددل شدم😭

147 بازدید | 5 پست

من تازه ازدواج کردم و تو دوران عقد هستم،همسرم برای بدست اوردن من خیلی تلاش کرد،به همه رو زد و با وجود مخالفتای شدید پدرم بهم رسیدیم..پدرم کلییی تحقیق کرد،(نمیخام طولانی کنم😅)خلاصه که شوهرم کارش تقریبا با خانوما سر و کار داره..با اینکه مشاوره هم رفتیم و هنوزم دارم ادامه میدم،و مشاور بم گف من کلی با همسرت حرف زدم تست گرفتم،من طرفمو ببینم میشناسم...وبه ذهنت خطور نکنه خیانت..ولی همش حس میکنم بهم خیانت میکنه،یا با اونا میخنده همش... شاید باورتون نشه ولی من به بچه ۸ ساله هم که وقتی نزدیکش میشه حسادت میکنم..تو ذهنم فکر میکنم اون بچه بزرگ میشه و بااون بم خیانت میکنه🤦🏻‍♀️دارم مریض میشم..روزامون و دارم بخاطر این حسا خراب میکنم اون همش نازمو میکشه ولی من باز سر حرف خودمم،سریع عوض میشم..داره زندگیم بهم میخوره😭کمکم کنید

ما نمیتونیم بت کمک کنیم شاید یچی بگیم ک باعث بشه بدتر بشی

حتمن مراجعه کن پیش ی روان پزشک اونا قطن بت میگن دلیلش چیع

ولی اینو بدون اگ شوعر ادم ی ادم باشه ک هیچوخ فکر خیانتو تو سرش نکنه وخدی تو خودتو دس کم بگیری و توی ذهنت فکر کنی اینکارو میکنه شک نکن اینکارو میکنه چونکه تو خودتو کم دیدی خودتو لایق خیانت دیدی اینو بدون ک زندگیت خراب میشه سری تر ریششو پیدا کن و حلش کن تا خداعی نکرده زندگیت نپاشیده از هم صبر ادمم حدی داره تو با این رفتارت داری بش اجازه خیانت میدی

تنهایی شاید ی راهه راهیه تا بی نهایت....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال بابا بیخودی خودتو عذاب میدی که چی بشه شوهر به این خوبی داری بشین زندگیتو بکن با این رفتارات باعث میشی ناخودآگاه بره سمتشون حتی اگه خودش نخاد حساسش نکگ

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره...💕
ما نمیتونیم بت کمک کنیم شاید یچی بگیم ک باعث بشه بدتر بشی حتمن مراجعه کن پیش ی روان پزشک اونا قطن ب ...

اصلا دست خودم نیستش،مثلا اصلا گوشی شو دستش نمیگیره یا همیشه یا سرکاره یا پیش من،ولی خدا نکنه یک ثانیه گوشیشو دستش بگیره،همش تو دلم میگم وای نکنه داره ب کسی پیام میده😑بعد دعوا راه میندازم