2777
2789
چرا القابشونو نمیذاری؟🤔من اگر دختردار بشم میذارم حسنا😍لقب حضرت فاطمست😍😍😍

ببخشید اینو فقط جهت اطلاع میگم حسنا توی نوشتار حسنی نوشته میشه اینقدر به دختر دوستم  تو مدرسه گفتن حسنی به مکتب نمیرفت و....رفت عوضش کرد صرفا یاد اون افتادم ان شاءالله کسی جبهه نگیره

دنیام دخترم
حلما، حسنا، یاس همگی القاب من دراری هستند, دروغه که لقب حضرت اینا بوده چون روایتی نداریم درین باب

چی بگم🤔اطلاعاتم دقیق و کامل نیست.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بشخصه تا به الان حتی یک زینب نام اطرافم ندیدم که تو بزرگسالی از اسمشون راضی بوده باشن حتی دوستم ک ...

چرا؟ یعنی میگند قدیمیه؟ 

⛔️⛔️توجه: پستهای منو لایک نکنید لطفا!!❌❌❌
ببخشید اینو فقط جهت اطلاع میگم حسنا توی نوشتار حسنی نوشته میشه اینقدر به دختر دوستم  تو مدرسه گ ...

میدونم.واسه همین نوشتم حسنا که نگن حَسنی😄😄😄

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

يعني چي تروخدا واقعا فارتون از اين اسم ها چيه ميخواي اسم مذهبي انتخاب كني خيلي خب يا رقيه يا زينب هرچي انتخاب كردي خوبه اما اين تركيبا واقعا قشنگ نيست يعني چي اخه نازنين رقيه بخدا مسخره مياد بنظر ادم

كن مخالف اسم مذهبي نيستم ولي واقعا الان اسم هاي قشنگتر و بهتريم هست تنوع ايجاد كنيد

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

يعني چي تروخدا واقعا فارتون از اين اسم ها چيه ميخواي اسم مذهبي انتخاب كني خيلي خب يا رقيه يا زينب هر ...

چون اگه بزرگ بشه دوست نداشته باشه بهش بگند نازنین

اگه نازنینو نخواد بگند رقیه

حلما، حسنا، یاس همگی القاب من دراری هستند, دروغه که لقب حضرت اینا بوده چون روایتی نداریم درین باب

زینب بهتره

محدثه ریحانه زهرا اینا ک دروغ نیس

ولی نازنین رفیه اصلا

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

هیچ وقت اونایی که اسم امروزی رو میبندن تنگ اسم ائمه رو درک نمیکنم!

انگاری یه دلشون کربلاست یه دلشون لس آنجلس😐

بین دو راهی بهشت و جهنم موندن!

لطفا# نازنین ها رو نریزیم تو زهرا و فاطمه و زینب و رقیه ها

در سر من کلاس درسی است که هنوز معلمشان نیامده است...
چون اگه بزرگ بشه دوست نداشته باشه بهش بگند نازنین اگه نازنینو نخواد بگند رقیه

مطمئنن دوس نخواهد داشت پدر و مادر بايد اسمي رو انتخاب كنن كه بچه تو اينده خجالت نكشه و راحت باشه بحاي اين دو اسمه بازي يع اسم خوب بذارن

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

چرا؟ یعنی میگند قدیمیه؟ 

این که قدیمیه و مناسب زمان حال نیست به کنار اهنگ زیبایی نداره، خاله ام زینبه اسمشو تو خونواده عوض کرده، دوستم زینبه کاملا ناراحته از اسمش و همش میخواد عوض کنه، اینم بگم که هم مذهبیه هم عزت نفسش بالاس هم پزشکه و تو اجتماعه، هر اسم مذهبیی که قشنگ نیست لزوما

نازنین خالی بزار دو اسمی مخصوصا این اسما ترکیبشون قشنگ نیس اگه مذهبی هم هستین تو خونه نازنین زهرا صداش بزنین

دنیا پر از تباهیست! نه بخاطر وجود ادم های بد،بلکه بخاطر سکوت آدم های خوب.... وقتی برنامه های شعبده بازی را نگاه میکنم متوجه نکته خوبی میشوم: مردم برای کسی دست میزنند که گیجشان میکند نه آگاهشان!.....ناپلئون بناپارت🌈
این که قدیمیه و مناسب زمان حال نیست به کنار اهنگ زیبایی نداره، خاله ام زینبه اسمشو تو خونواده عوض کر ...

اخه مذهبیا معتقدند که اسم قشنگیه

نمیدونم، ولی مثلا یه پسر بچه تو فامیلمونه اسمش حیدره، هرجا اسمشو‌شنیدن پدر مادرشو تحسین کردند بابت اسمش تو جمکران جایزه بش دادن

ولی خب یسریا قبل اینکه به دنیا بیاد میگفتند مسخره میشه

والا من متولد ٧١ هستم اسمم رقيه هست نميگم زشته نميگم دوست ندارم ولي از وقتي يادمه دغدم اين بود چرا اين اسم قديمي رو روي من گذاشتيد خيلي هم رفتم دنبال عوض كردنش ديدم مكافاته ادامه ندادم الانم برا بچم هيچوقت اسم قديمي و مذهبي انتخاب نميكنم كسي با اسم مذهبي گذاشتن نميره دنبال نماز و روزه و اسلام ادم بايد ذاتش پاك باشه