2777
2789
عنوان

نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 34 پست
مگه لاپراسکوپى دقیقا چیکار میکنه مگه حالت درمانی داره??

برای درمان خیلی از بیماریها هس برای خودمون که پلی کیستیک هستیم لیزری کیستا رو میسوزونن در نتیجه تخمدان عملکردش بهتر میشه عملش هم فوق العاده راحته 

خدایا شکرت بخاطر همه چی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم پلی کیستیک بودم و کمی چاق، هردارویی خوردم هرآمپولی زدم باردارنشدم، بعد عمل لاپراسکوپی ماه اول پر ...

هرچی لتروزول کلوميفن خوردم تاثیر نداره،ضخامت رحمم10اما هیچ فولیکول ندارم

هرچی لتروزول کلوميفن خوردم تاثیر نداره،ضخامت رحمم10اما هیچ فولیکول ندارم

لاپاراسکوپی ی عمل تشخیصی درمانی هستش، مال من دکتر کیست های ریز رو ازبین برده بودوبهم گفت رحم آماده بارداری هستش و خداروشکر دوماه بعدباردارشدم

لاپاراسکوپی ی عمل تشخیصی درمانی هستش، مال من دکتر کیست های ریز رو ازبین برده بودوبهم گفت رحم آماده ب ...

من تو سونو هام نوشته فولیکول های ریز دیده میشه همون کیست هاییه ک شما میگی ؟

خدایا به خودت سپردم همه چیو .... 
عملش طوریه ینی

من رو دکتربیهوشی کامل داد، و دوتا شکاف کوچیک یکی زیرناف و یکی پایین شکم باز میکنن، و بای وسیله ای وارد رحم و لوله ها میشن و بالیزر فک کنم کیست اگه باشه ازبین میبرن، واگر لوله بسته باشه خیلی بده

من تو سونو هام نوشته فولیکول های ریز دیده میشه همون کیست هاییه ک شما میگی ؟

شاید همون باشه آخه فولیکول ریز بدرد نمیخوره و ازتخمدان جدانمیشه مناسب بارداری نیست، همین که جدا نمیشه باعت میشه کیست بشن، منم همینجوری شدتخمدانهام پلی کیستیک شدن بس که آمپول زدم هرماه ودارو خوردم،فولیکولام بدردنخور وتبدیل به کیست میشدن

چقدر هزینه دادين? یعنی شما پلی کيستيک بودین?

آره دکتر بعد عمل لاپاراسکوپی گفت پلی کیستیک بودی که رفعش کردم، قبلش هرچی سونو میکردم اصلا نشون نمیداد پلی کیستیک باشم حتی سونوواژینال