2821
2789
عنوان

جریان حس یخی به کجا رسید...

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 144 پست
مثل فیلمهای اصغر فرهادی اخرش رو باز میذارم خودتون هر طور دوست دارین تمام کنین    

😂😂😂😂😂😂😂😂

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه و همه در اتاق خبر شاهیکاااا

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

خیلی دوستت دارم عزیزم 

حتما شما در خانواده شوهر خیلی محبوب و دوست داشتنی هستی  

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55
یعنی حس یخی و دنیا همسرم وشاه پریون سه تاش مال ی کاربربود

نه بیچاره دنیا همسرما قاطی نکن. اون دوتا یکی بود

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

نه ترو خدا 😂😂😂😂

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
همه و همه در اتاق خبر شاهیکاااا

میخواستم همینم بنویسم بخدا😂😂😂

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

واو.... نیگم من دوتا کاربری دیگه داشتم تود به خود ترکید. یکیش بدبخت به یه ساعت نکشید. چرا؟

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
دهنت سروییییییییییییس

دا سایت قالماخ یری دیلی😐....حس یخی که پخ چیخاددی..حتما سنده اوغلانسان😂😂😂😐😐

میشه یکی جریانو بگه؟ آبروریزیه چییییییی چیشده؟

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

مجازی.رو.جدی.نگیرید#  

😏

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ                                       إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ﴿۱﴾                                         فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ﴿۲﴾  إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ﴿۳﴾
2828
2791
2779
2792