2777
2789
عنوان

کاش میمردم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 40 پست
۲۹

واقعا سنی هم ندارین

به جای غصه از زندگیت لذت ببر

باردار هم بودی کار خلافی نکردی...به همسرت و بچه ت عشق بورز و یه مراسم شیک و ساده برگزار کن

دختر عموی من 6 ماهه باردار بود و جشن گرفت

تو عقد باردار شد...منتظر شد تا برادرش از امریکا بیاد تا عروسی بگیرن...دیگه شد 6 ماهه

اتفاقا عروس ماه و زیبایی هم شده بود

هر کسی هر چی دلش میخواد بذار بگه زندگی خودته

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .به لحظه ای فکر می کنم که بعد از هر بار اشک ریختن صورتم را با دستان خودم پاک می کنم خودم را مرتب می کنم و به زندگی ادامه می دهم به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی و گذشتن عمری که از شما چه پنهان به فردایش هیچ اعتباری نیست و در همان لحظه نفسی می کش هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند و ادامه لحظه های باقی را نوش جان می کنم

وقتی اعلانتو دیدم گفتم حتما الان میگن بی فرهنگی ک میخوای عروسیتو بگیری و این حرفا...ولی ممنون ک انرژ ...

جالبه همه به منم همین رو میگن این که شرایط مربوط به این بیماری رو درک نمیکنم😭😭😭😭

حال من خوب است اما تو باور نکن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از خدا بخواه برات جور میکنه به خودش قسم چرا این نگرانیاتو ب شوهرت نمیگی خب؟؟

بهش میگم اما تو جوابم میگه بدون عروسی بریم سر خونه زندگیمون و من این رو نمیخوام😭😭😭😭برای عقدم فقط رفتیم محضر همین😭😭😭😭

جالبه همه به منم همین رو میگن این که شرایط مربوط به این بیماری رو درک نمیکنم😭😭😭😭

به دل نگیر بعضیا فقط از دور قضاوت میکنن تو زندگی ما نیستن که بفهمن چی بهمون میگذره

همین الان یه نفر داره واسه داشتن تموم چیزایی که تو داری دعا میکنه...
واقعا سنی هم ندارین به جای غصه از زندگیت لذت ببر باردار هم بودی کار خلافی نکردی...به همسرت و بچه ت ...

اولین کسی که با من برخورد میکنه خانواده خودمه😭😭😭😭

اولین کسی که با من برخورد میکنه خانواده خودمه😭😭😭😭

مگه بچه ای اخه

عجبااااا

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .به لحظه ای فکر می کنم که بعد از هر بار اشک ریختن صورتم را با دستان خودم پاک می کنم خودم را مرتب می کنم و به زندگی ادامه می دهم به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی و گذشتن عمری که از شما چه پنهان به فردایش هیچ اعتباری نیست و در همان لحظه نفسی می کش هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند و ادامه لحظه های باقی را نوش جان می کنم

اره ولی الان خیلی دیگه دیر شده😭😭😭

به جای اینهمه نگرانی و غصه فردا بی بی چک بزن اگه منفی باشه دیگه خیالت راحته اگر هم خدای نکرده مثبت بود به هیچ کس غیر از شوهرت نگو و زود یه عروسی خودمونی بگیرید ولی با این روشی که گفتی فکر نکنم باردار باشی چون جلوگیری داشتی 

2827
2791
2779
2792