2777
2789
عنوان

سریال دل

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 71 پست
کارگردان با این کارش میخواد بگه که محیط وخانواده ای که بچه داخلش بزرگ میشه چقدر تاثیر داره رو شخصیت ...

طفلی بابای رستاچه ضربه بدی خورده حالادرسته فیلمه ولی هستن خوانواده هایی که همچین اتفاقایی براشون میفته 

وای نه امشب میرم همه قسمتاشومیریزم شماقسمت چندشودیدی 

دیدی آوا رفت در خونه نکیسا بهش کارت عروسی داد ؟ 

اونجا نقشه رو بهش گفت 

خودش عاشق آرشه 

تنها کسی که ادرس آرایشگاه رو داشت خودش بود 

عروس که اماده شد گفت میرم زنگ بزنم به آرش که بیاد 

ولی در اصل زنگ زد به نکیسا 

وقتی عروس رو میدزدن کفش عروس درمیاد 

بعدش آوا میره آثار رو از بین میبره 

وقتی آرش منتظره عروسه آوا از طبقه ۴ میاد پایین 

در صورتی که آرایشگاه طبقه ۲ بوده 

آوا در ظاهر نقش خواهر حمایت گر داره 

ولی در اصل همش نقشه ی خودش بوده 

نکیسارو هم وارد بازی کرد

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم به آوا مشکوکم🤔

نه آوا تو این جریان فکر نکنم مقصر باشه ولی این قسمت آوا به رستا میگه کار نکیساست چون قبلشو نشون داد که نکیسا تو خونشون داشت از عکس‌های رستا فیلم میگرفت بعد آوا متوجه شد بخاطر همین به رستا میگه به نکیسا باید شک داشته باشه

وای نه امشب میرم همه قسمتاشومیریزم شماقسمت چندشودیدی 

تا قسمت ۲۱ اومده 

هر هفته ۴شنبه ها قسپت جدید میاد 

کلا ۲۸ قسمته

دیدی آوا رفت در خونه نکیسا بهش کارت عروسی داد ؟  اونجا نقشه رو بهش گفت  خودش عاشق آرشه&n ...

اوه اوه ایول به این دقت

من فقط چند قسمت اول رو دیده بودم با اخرین قسمتی که اومد

پس اوا عاشق آرش؟؟

چ بدجنسه این اوا

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

دیدی آوا رفت در خونه نکیسا بهش کارت عروسی داد ؟  اونجا نقشه رو بهش گفت  خودش عاشق آرشه&n ...

وای اره من فهمیده بودم اواعاشق ارشه امانه دیگه تااین حدطفلی رستای بیچاره 

نه آوا تو این جریان فکر نکنم مقصر باشه ولی این قسمت آوا به رستا میگه کار نکیساست چون قبلشو نشون داد ...

بنظره منم تقصیر اواست

هرکی باشه داد و فریاد به پا میکنه نه اینکه وایسه نگاه کنه تا اون از وسایل شخصیش فیلم بگیره

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

وای اره من فهمیده بودم اواعاشق ارشه امانه دیگه تااین حدطفلی رستای بیچاره 

خواستن بننده رو گمراه کنند دیگه 

آوا از اول نقش خوبی داره 

یه دور همه به مادر آرش مشکوک شدیم 

یه دور به مهران 

بعدش نکیسا 

احتمالا قسمت های آخر گندش در میاد که همه چی زیر سر آواست 

نه آوا تو این جریان فکر نکنم مقصر باشه ولی این قسمت آوا به رستا میگه کار نکیساست چون قبلشو نشون داد ...

آخه روز آرایشگاه آوا یه جوری بود عادی نبود انگار

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪
اوه اوه ایول به این دقت من فقط چند قسمت اول رو دیده بودم با اخرین قسمتی که اومد پس اوا عاشق آرش؟؟ ...

اره دیدی اوایل فیلم همش رستا میگفت تو از اول مخالف رابطه ی ما بودی 

دو سال با من جنگیدی که باهاش کات کنم 

خب خواهرناتنی هست 

همه توجه ها به سمت رستاست 

حتی مادرشم رستا رو الویت قرار میداد بعد آوا 

یا یجا آوا به مادرش گفت من خیلی وقته خودمو فدای رستا کردم 

خواستن بننده رو گمراه کنند دیگه  آوا از اول نقش خوبی داره  یه دور همه به مادر آرش مشکوک ...

اره منم به مادرارش شک کردم اماشوهرم ازاول گفت کارنکیسا ولی مهران اونشب اعتراف کردمن باورنکردم چون مست بودواینکه داشت خیالات خودشورستارومیگفت 

داستان آخرش اینجوری میشه همه شک بردن به مهران همکلاسی رستا ولی اون اینکار رو نکرده یه پسره که اسمش ن ...

میگم نکیسا که شب عروسی تو تالار بود میرقصید باهاشون؟

دنیا اگه عدالت داشت مرد هم بکارت داشت