2777
2789
عنوان

دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 20 پست
نمیدونم منم ازین میترسم نمیدونم بعدش چطوره  فقط تنها حسی که دارم اگه برم دیگه مجبور نیستم تحمل ...

میفهمم آدم ازنظرروحی واقعاداغون میشه.بنظرم بازم سعی کن همه چی رودرست کنی همیشه یه راهی پیدامیشه. نمیدونم شایدبهترباشه برین مشاوره خلاصه باهم درباره مشکلاتتون وانتظاراتی که ازهم دارین صحبت کنین و سعی کنین اخلاقای بدتون روکناربذارین وهمدیگرو درک کنین و احترام بذارین.اگرنهایتا به جایی رسیدی که جونت به لبت رسیداول سعی کن ازنظرمالی خودتو جمع وجورکنی بعد به جدایی فکرکنی.

ما هم تقریبا اینیم شوهرم حق به جانبه 

من از وقتی بچه دومم اومده خ عصبی شدم ،از خودم ناراضیم ،میدونم ک باید خ بهتر باشم ولی نیستم ....مامانمم خ غر میزنه بهم سر همه چیز،تمیزی خونه، محبت ب بچه بزرگه ،غذا خوردن کوچیکه ....همه اینا باعث شده من نارضایتی عمیقی از خودم داشته باشم وعصبی بشم

شما بهتر ببینی خودت مشکلی نداری،در روز چند بار عصبی میشی ، سر چی، کلا رو شخصیت خودت کار کن

مشاوره هم برو،اینایی ک مشکلات اینجوری داشتن با زوج درمانی بهتر شدن

شوهر منم خ حق ب جانبه ، همه هم اینو میگن ،جوری ک حرف درستم ک میزنه علیهش جبهه میگیرن ،مخصوصا خانواده من

گاهی ک دختر بزرگم میگه خسته شدم از این زندگی و بهونه میگیره ومثلا میگه چمدونمو میبندمو میرم،اونم یکم از موضعش میاد پایین و دعواها کمتر میشه ولی ماهم درکل خ درگیری داریم متاسفانه وبیچاره بچه ها مون  

>>>>دریا باش که اگر یک سنگ به سویت پرتاب کردند سنگ غرق شود نه آنکه تو متلاطم شوی<<<<

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از وقتی بچه دومم اومده خ عصبی شدم ،از خودم ناراضیم ،میدونم ک باید خ بهتر باشم ولی نیستم ....مامان ...

وااای من الان کلی خودمو زدم از دست پسرم  دفترشم پاره کردم  

کلا بریدم زیاد عصبی میشم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2312834/خانم-خوشگلایی-که-حس-میکنن-زندگیشون-سرد-شده-بیان-یه-لحظه?page=11

تواین تاپیک برو،خ نکات مفیدی داره

>>>>دریا باش که اگر یک سنگ به سویت پرتاب کردند سنگ غرق شود نه آنکه تو متلاطم شوی<<<<
وااای من الان کلی خودمو زدم از دست پسرم  دفترشم پاره کردم   کلا بریدم زیاد عصبی میش ...

میدونم خیلی سخته ولی یه مدت وقتی حرف نامربوط زد شوهرتون یا توهین کرد اون لحظه بی اعتنایی کنید جوری که اصلا نشنیدید ولی بعد باهاش صحبت کنید. اگر شمام مثل ایشون رفتار کنید روز به روز حرمت بین تون کم میشه و از بین میره. بچه ها تون هم خیلی آسیب میبینن. 

وااای من الان کلی خودمو زدم از دست پسرم  دفترشم پاره کردم   کلا بریدم زیاد عصبی میش ...

وای عزیزم چراااا؟بچس فقط همینو با خودت بگو...البته منم ک با شوهرم قهرم متاسفانه سر بچه ها خالی میکنم  

اگه میبینی خ عصبی میشی در طول روز حتما دارو بخور،

دختر اولم ک دنیا اومد ی سال ایناش ک شد منم دارو خوردم خ بهتر شدم،الانم فک کنم باز باید بخورم،گاهی از خودم میترسم ،بچه هامم میترسن ازم